Sports
Atzinīgi novērtētas Tukuma novada florbola komandas

Irlava Avant florbols
Nedēļas nogalē atzinīgas vietas izcīnījušas 2 Tukuma novada florbola komandas - "Irlava/Avant" un "SK Slampe/Zevid". 

Slampe Zevid florbolsPar Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas čempioni kļuvusi komanda “Irlava/Avant”, kas 6. aprīlī Talsos pēcspēles metienos ar 7:6 pārspēja “Impar Limbaži” florbolistus. Rezultatīvākais starp jaunajiem čempioniem ar 3 (2+1) punktiem bija Renārs Austrums.

Balvu kā labākais spēlētājs uzvarētāju rindās saņēma Renārs Austrums, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais, turklāt realizēja savu pēcspēles metienu. Divus vārtus guva viņa komandas biedrs Renārs Stančiks, bet Kristapam Kazlovskim 2 (1+1) punkti.

Savukārt par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 2. līgas bronzas medaļniekiem kļuvusi “SK Slampe/Zevid” komanda, kas 7. aprīlī Kocēnu sporta namā ar 5:2 uzvarēja komandu “Burtnieku novads/Pēdu nav”. Slampenieku rindās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Kristaps Kazlovskis.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Kaspars Mežnieks, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Viņa komandas biedrs Kristaps Jaunzems izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Kristaps Kazlovskis.

Lepojamies ar sava novada sportistiem!

Izmantotie avoti:
Latvijas Florbola savienības tīmekļa vietne www.floorball.lv