Sports
Aicinām pieteikties uz Latvijas Jaunatnes Olimpiādi

LJO2019 gala
Šogad Latvijas Jaunatnes Olimpiāde (LJO) norisināsies no 5. līdz 7. jūlijam Jelgavā.

Lai apzinātu visus sportistus LJO, aicinām pieteikties sportistus un sporta spēļu komandas, kas ir izpildījušas normatīvus un atbilst attiecīgā sporta veida nolikuma prasībām dalībai LJO.

Savu kandidatūru uz Olimpiādi iespējams pieteikt pie Tukuma novada Domes sporta speciālista Jura Kožeurova (e-pasts: juris.kozeurovs@tukums.lv, tālr.: 63107239; 29792404) līdz 18. aprīlim.

LJO ir nozīmīgs notikums Latvijas sportā, kas pulcē jaunos sportistus no visas Latvijas. Olimpiādes laikā tiks noskaidrota sportiskākā Latvijas pašvaldība un labākie Latvijas sportisti vasaras Olimpisko spēļu sporta veidos.

LJO ir valsts mēroga sporta sacensības, kurās piedalās novadu un republikas nozīmes pilsētu komandas. Sacensību mērķis ir noteikt labākos Latvijas jaunos sportistus. Vienlaikus sportisti vairākos sporta veidos sacentīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas Jaunatnes vasaras Olimpiādē, kas nākamā gada vasarā notiks Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Informāciju par LJO sporta veidiem un nolikumus skatīt Latvijas Olimpiskās komitejas tīmekļa vietnē www.olimpiade.lv (ŠEIT)

NOLIKUMS