Pašvaldība
Aicinām uzņēmējus uz diskusiju ar ekonomikas ministru R.Nemiro Kurzemes Biznesa kluba ietvaros

TUKUMS 05.02
Sadarbībā ar Tukuma novada Domi, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļu un AS Swedbank 5. februārī Tukumā notiks uzņēmēju tikšanās un diskusija, kurā piedalīsies Latvijas Republikas ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, lai ar uzņēmējiem un pašvaldības pārstāvjiem diskutētu par aktualitātēm, tostarp ēku siltināšanu un reģionālo dzīvojamā fonda atjaunošanu.


Tikšanās notiks SIA “TELMS” konferenču zālē, Smārdes ielā 3, Tukumā. Pasākumu ar uzrunām atklās ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Normunds Rečs, kā arī LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Seminārā uzstāsies Tukuma novada Domes uzņēmējdarbības veicināšanas speciālists Artūrs Doveiks, kurš stāstīs par Tukuma novada izaicinājumiem biznesa vides attīstībā, bet pēc tam ar prezentāciju “Ilgtspēja: transformācijas un iespējas biznesā” uzstāsies AS Swedbank Uzņēmumu piedāvājumu stratēģijas izstrādes pārvaldes projektu vadītāja Irina Kuzmina.


Pasākuma otrajā daļā, ko vadīs Tukuma uzņēmēju kluba valdes loceklis un LTRK Kurzemes reģiona padomes loceklis Māris Birzulis, plānota paneļdiskusija, lai kopā ar R.Nemiro, J.Endziņu, “Mana aptieka” vadītāju Agnesi Riteni un AS Swedbank Uzņēmumu apkalpošanas daļas reģiona vadītāju Artūru Reteno diskutētu par to, vai vēja parki ir nacionālās nozīmes objekti, kā attīstīt dzīvojamo fondu ārpus Rīgas, kā arī par energoefektivitāti.


Tukuma novada domes priekšsēdētājs Normunds Rečs uzsver: “Kā pašvaldības vadītājs esmu gandarīts par iespēju mūsu novada uzņēmējiem nepastarpināti paust savu viedokli ekonomikas ministram. Ceru, ka pasākumā izveidosies atgriezeniskā saite un mūsu uzņēmēji no ministra saņems gan nepieciešamās atbildes, gan gūs jaunas ierosmes un idejas”.


“Solās būt interesanta diskusija, jo šīs ir Latvijas biznesa vidē ļoti aktuālas tēmas. Apsveicami, ka ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro atrod iespējas tās nepastarpināti apspriest pa tiešo arī ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs J.Endziņš.


Pēc paneļdiskusijas plānota arī neformālā daļa ar tīklošanos, aicinot uzņēmējus dibināt savstarpējus kontaktus.

Programma un reģistrācija pieejama šeit: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-tukums/pieteikties


Plašāka informācija par diskusiju:
Tukuma novada Domes
Domes uzņēmējdarbības veicināšanas speciālists
Artūrs Doveiks
T. 269197340, e: arturs.doveiks@tukums.lv

Informāciju sagatavoja:
Tukuma novada Domes
Kultūras, sporta un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Dace Liepiņa-Zusāne
dace.liepina-zusane@tukums.lv