Pašvaldība
Pilsētas svētku dalībnieki tiek informēti par daudzdzīvokļu ēku visaptverošu atjaunošanu

Accelerate PrecibuSpeles
Pagājušās nedēļas nogalē, Tukumā, no 12. līdz 14. jūlijam, norisinājās pilsētas svētki. Svētku ietvaros apmeklētājiem bija iespēja apmeklēt “Accelerate Sunshine” (ID 754080) projekta partnera - Tukuma novada pašvaldības - informatīvo telti “Dod mājai otru dzīvi”, kurā interesentiem bija lieliska iespēja uzzināt vairāk par visaptverošu daudzdzīvokļu ēku atjaunošanu.

Informatīvajā teltī ikvienam svētku apmeklētājam bija iespēja plašāk uzzināt un saņemt informatīvos materiālus par mūsdienīgiem energoefektivitātes risinājumiem, visaptverošu daudzdzīvokļu ēku atjaunošanu un finansiālo atbalstu, ko sniedz Tukuma novada pašvaldība Eiropas Savienības līdzfinansētā projekta “ACCELERATE SUNSHINE” ietvaros. Iedzīvotāji tika aicināti iesaistīties savu daudzdzīvokļu ēku visaptverošā atjaunošanā, kas ļaus ātrāk atjaunot dzīvojamo fondu.

.
Lai uzzinātu vairāk informāciju par daudzdzīvokļu ēku visaptverošās atjaunošanas iespējām Tukumā, aicinām sazināties ar Tukuma novada Domes energosistēmu inženieri Tomu Akmentiņu, zvanot uz mob. tālr. +371 2044 3312 vai rakstot uz e-pastu toms.akmentins@tukums.lv.

ACCELERATE logo