Uzņēmējdarbība
Notiks ikgadējais uzņēmēju apbalvošanas pasākums “Tukuma novada uzņēmējs 2020”

Notiks ikgadējais uzņēmēju apbalvošanas pasākums “Tukuma novada uzņēmējs 2020”
23.oktobrī plkst. 19.00 Slampes Kultūras pilī notiks Tukuma novada uzņēmēju apbalvošanas pasākums “Tukuma novada uzņēmējs 2020”, kurā pašvaldība izteiks pateicību vietējiem uzņēmējiem par viņu veikumu.

Uzņēmēju apbalvošana notiks jau sesto gadu. Šogad pasākuma vienojošā ideja – “Zelta vērts!”.

Šajā vakarā labā kompānijā uzņēmējiem būs iespēja uzkrāt laimes, smieklu un jaunības hormonu azartiskā un optimistiskā kompānijā. Esi laimīgs cilvēks. Mīli cilvēkus, dzīvi, labus jokus. Smejies, jo smiekli bagātina dvēseli! Tā ir teicis Sers Ričards Čārlzs Nikolass Brensons, biznesa magnāts.

Vakaru vadīs humoriste Baiba Sipeniece-Gavare. Par pārsteigumu viesiem būs parūpējušies Tukuma deju skolas “Demo” jaunieši. Savukārt pēc balvu pasniegšanas duets “Karakums” (Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis) izklaidēs viesus ar atraktīvu uzstāšanos.

Tukuma novada Dome laipni aicina uz svinīgo pasākumu ikvienu novada uzņēmēju! Pieteikties un saņemt ielūgumus iespējams pie Tukuma novada Domes projektu vadītāja Artūra Doveika: arturs.doveiks@tukums.lv, 63107284, 26197340.

Pasākumā ieeja paredzēta tikai ar ielūgumiem, tādēļ aicinām ikvienu interesentu pieteikties līdz 20. oktobrim, jo vietu skaits ir ierobežots.

 

*Pasākumā tiks ievērotas un nodrošinātas spēkā esošās normatīvo aktu prasības epidemioloģiski drošai pasākumu organizēšanai.

Artūrs Doveiks

Tukuma novada Domes Projektu vadītājs