Kultūra
Aicinājums kāzu organizatoriem

Ja tev ir ko piedāvāt kāzu organizēšanai, brauc uz Tukumu!

Jau no seniem laikiem Tukums bijis populārs ar savu lepno Precību tirgu, uz kuru devies ikviens - jauns vai vecs, bet brīvs, lai noskatītu sev otro pusi un nākamā gadā varētu dzert kāzas. Atceroties šo tradīciju, Tukums 2017.gadā savus svētkus pirmoreiz svinēja ar saukli “Precību spēles Tukumā”, kuros pirmo reizi arī organizēja Kāzu ielu. Šovasar Tukumā atkal svinam “Precību spēles”.

Svētku organizatori arī šogad aicina ikvienu, kas darbojas kāzu organizēšanas jomā, būt par svētku dalībnieku ar savu prezentāciju izstādes vai brīvdabas telts formātā svētku dienās Tukumā Kāzu ielā. Tukuma novada pagasta ļaudis un uzņēmēji jau sarosījušies būs šajā ielā un izrādīt, ko piedāvā kāzu svinēšanai Tukuma pusē. Gaidām arī jūs no citiem novadiem un pagastiem, kam ir ko piedāvāt smuku kāzu noorganizēšanai – floristus, interjeristus, noformētājus, frizierus, kāzu tērpu darinātājus, fotogrāfus, limuzīnu īpašniekus, kāzu muzikantus un citus! Kopā ar jums Tukuma svētki iegūs jaunu elpu un unikalitāti, bet jūs – iespēju izrādīties un pastāstīt par sevi, saviem pakalpojumiem, satikties ar cilvēkiem un gūt jaunus klientus.

Pieteikties vai uzdot jautājumus par svētkiem varat pie Kāzu ielas koordinatores Ievas Feldbergas pa tālruni +371 22046722 vai e-pastu precibuspeles@gmail.com . Pieteikumus gaidīsim līdz 2019.gada 25.jūnijam.