Sports
AR SACENSĪBĀM “IRLAVAS KAUSS 2020” TIEK ATSĀKTA APTURĒTĀ LATVIJAS ŠAUTRIŅU MEŠANAS SEZONA

AR SACENSĪBĀM “IRLAVAS KAUSS 2020” TIEK ATSĀKTA APTURĒTĀ LATVIJAS ŠAUTRIŅU MEŠANAS SEZONA
Kā jau daudzos sporta veidos, arī šautriņu mešanā 2020.gada sezona tika apturēta koronavīrusa izraisītās infekcijas slimības Covid-19 dēļ. Līdz ar ko ieplānotajā laikā nenotika vairākas Latvijas reitinga sacensības – “Jēkabpils kauss 2020” (pārcelts uz 26.-27.septembri), “Bauskas kauss 2020” (atcelts) un “Cēsu kauss 2020” (atcelts).

Arī Baltijas, Eiropas un Pasaules mērogā tika atceltas ļoti daudzas nozīmīgas sacensības, piemēram – Eiropas kauss, kam jānotiek šī gada septembra beigās Spānijā, “Lithuanian Open 2020” (Viļņā), “Estonian Open/Masters 2020” (Tallinā) u.c.

Ar sacensībām “Irlavas kauss 2020” tiks atsākta apturētā Latvijas šautriņu mešanas sezona. Sacensības norisināsies 2020.gada 8.augustā Irlavas daudzfunkcionālā sporta hallē, adrese: Sporta iela 1, Irlava, Irlavas pagasts, Tukuma novads. Spēļu zāle tiks atvērta dalībniekiem jau no plkst. 9.00.

Sīkāka informācija un sacensību nolikums atrodams LATVIJAS DARTS ORGANIZĀCIJAS (LDO) mājaslapā www.latviadarts.com, sadaļā “Sacensības”.

Ņemot vērā Latvijas Republikā vēl joprojām pastāvošos ierobežojumus saistībā ar koronavīrusa izraisītās infekcijas slimības Covid-19 ierobežošanu Latvijas Republikā un visā pasaulē, kā arī Latvijas Republikā šajā sakarā noteiktajiem ierobežojumiem, LDO ir izstrādājis “LATVIJAS DARTS ORGANIZĀCIJAS un tās Biedru rīkoto sacensību Sanitāro protokolu” (turpmāk tekstā – Sanitārais protokols), ar kuru ir iespējams iepazīties LDO mājaslapā http://www.latviadarts.com/lv/article/GgmSYN9272.

LDO lūdz visus šautriņu mešanas sacensību “Irlavas kauss 2020” apmeklētājus (dalībniekus, līdzjutējus, atbalstītājus, kā arī viesus) iepazīties ar Sanitāro protokolu un ievērot tajā ietvertos norādījumus, jo ieiet sacensību norises vietā būs iespējams tikai, ja tiks aizpildīta Apliecinājuma anketa, kas atrodama pie Sanitārā protokola.

Sanitārais protokols ir spēkā, kamēr Latvijas Republikā ir noteikti ierobežojumi saistībā ar koronavīrusa izraisītās infekcijas slimības Covid-19 izplatības ierobežošanu.

Lai nekavētu laiku, aizpildot Apliecinājuma anketas sacensību norises vietā, LDO aicina anketas izdrukāt, aizpildīt un parakstīt pirms attiecīgo sacensību apmeklēšanas un iesniegt tās sacensību organizatoriem.