NVO
Nūjosim un spietosim

spieta afiša
"Bitīt skrēja rītiņā caur deviņi novadiņi..." Rīta agrumā biedrība"Tukuma DOMU BIEDRI" nes vēsti visiem Tukuma novada nūjotājiem- senioriem , nūjošanas aktīvistiem, mūsu novada nūjotājiem. 

19.maijā - Pasaules nūjotāju dienā satiekamies atpūtas kompleksā "Sveikuļi". Projekts "Nūjosim un spietosim" ļaus dabā gan atpūsties, gan smelties iedvesmu. Mēs protam nūjot, stiprināt veselību, atpūsties, bet vai protam kā bites - izlidot no saviem stropiem, savākt prieku, veselīgu smaidu sejā ,labu garastāvokli un vienā lielā Spietā kopā būt.

Aicinām organizēt lielākas vai mazākas grupas un komandas( var arī individuāli) un piedalīties. Esam sūtījuši arī vēsti latviešiem ārzemēs, lai arī viņi aktivizējas un sūta savus video, kurus lūkosim Spieta laikā. Aicinām arī draugus no Lietuvas un Polijas. 

Lūgums- sazināties ar pasākuma organizatoriem, jo mums jāzin, cik liels pusdienu zupas katls jāvāra un jāvienojas par pasākuma organizatoriskiem jautājumiem. Pielikumā ir pasākuma reklāmas afiša, kurā pieteikšanās ir līdz 8.maijam, bet lūgums-  par iespējamo dalību paziņot vēl laicīgāk. Gaidām Jūsu zvanus, e-pastus vai arī satiekamies Talsu ielā 20- biedrībā"Tukuma DOMU BIEDRI". Kontaktpersonas- Ludmila- biedrības vadītāja (tel.28328728), Velta- projekta vadītāja (tel.26108319), e-pasts- domubiedri11@inbox.lv