NVO

Mūsdienu tehnoloģiju straujā attīstība bieži rada problēmas vecāka gada gājuma cilvēkiem, īpaši senioriem un invalīdiem. Biedrība “Tukuma DOMU BIEDRI” decembra mēnesī projektā “Jaunās tehnoloģijas - paaudžu dialogā, sadarbībā un dzīves nepieciešamībā” kopā aicina dažādas paaudzes - seniorus, invalīdus, jauniešus – brīvprātīgos. Apgūsim datorprasmes, viedtālruņus, prasmes, kas palīdzēs banku pakalpojumos, elektroniskā pasta lietošanā, palīdzēs izprast kā strādā skārienjūtīgs ekrāns.
Pēc statistikas datiem 50% no biedrības biedriem ārvalstīs dzīvo bērni, mazbērni vai radi. Informācija, ko nodod tuvais cilvēks, ir mazs pavediens ceļā uz mājām. Mācīsimies šo pavedienu stiprināt ar prasmēm un saziņu, veicinot arī remigrācijas procesu attīstību.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību”Latvijas Pilsoniskā alianse”un Kultūras ministriju projekta”Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā”ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.

Kulturas ministrija logo LV pilsoniska alianse logo Tukuma domu biedri logo