Jaunumi, ziņas

No šodienas, 1.aprīļa Labklājības ministrija (LM), Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija, SIA "Apgāds Zvaigzne ABC", VAS „Latvijas Valsts ceļi" - Latvijas Ceļu muzejs un A/S "Latvijas Valsts meži" kopā ar portālu www.mammamuntetiem.lv aicina ikvienu piedalīties fotokonkursā „Manas ģimenes ceļš".

Rosinām iesūtīt fotogrāfijas, kurās ir iemūžināts ceļš, kas caurvij kādas ģimenes dzīvi vai raisa asociācijas ar ģimenes tēmu pozitīvās  emocijās.  Savu  fotogrāfiju  dalībai  konkursā  no 2015.gada 1.aprīļa  līdz  2015.gada  30.aprīlim jāsūta uz portāla www.mammamuntetiem.lv

e-pastu        redakcija@mammam.lv        vai        jāpublicē        šeit:

http://www.mammamuntetiem.lv/gallery/?cat=77   (sadaļā  „Galerijas”- „Manas

ģimenes ceļš”).


Konkursa mērķis ir aicināt saskatīt un iemūžināt skaistas, mākslinieciskas vai neparastas ainavas ar lielākiem vai mazākiem ceļiem, kuru centrā ir ģimenes dzīve vai notikumi, kas emocionāli pozitīvā gaisotnē asociējas vienlaikus ar ģimenes un ceļa tematiku. Labākās konkursā pieteiktās fotogrāfijas tiks projicētas uz ekrāna 2015. gada 16. maijā koncertuzveduma pasākumā „Mans ģimenes ceļš" Šlokenbekas muižā (Milzkalnē, Engures novadā), bet 20 no tām visu vasaru būs apskatāmas izstādē Latvijas Ceļu muzejā.
Fotokonkursa laureāti tiks aicināti uz apbalvošanas svinīgo ceremoniju 2015. gada 16. maija vakarā Šlokenbekas muižā, kur viņiem koncertuzveduma laikā sabiedrībā zināmas personas pasniegs balvas un sarūpētos pārsteigumus.
Labāko fotogrāfiju autori žūrijas vērtējumā saņems vērtīgas pārsteiguma balvas no VAS „Latvijas Valsts ceļi" -Latvijas Ceļu muzeja, LM, SIA "Apgāds Zvaigzne ABC"," kā arī A/S „Latvijas valsts meži". Savukārt tas konkursa dalībnieks, kura fotogrāfija saņems augstāko novērtējumu no www.mammamuntetiem.lv redakcijas, saņems speciālo balvu no portāla.
Konkurss notiek sadarbībā ar LM, SIA "Apgāds Zvaigzne ABC", VAS „Latvijas Valsts ceļi" - Latvijas Ceļu muzejs un A/S "Latvijas Valsts meži" un portālu www.mammamuntetiem.lv .

Konkursa nolikums

Informāciju sagatavoja:
Iveta Kancēna, LM Komunikācijas nodaļas speciāliste,
67021615, iveta.kancena@lm.gov.lv