Pašvaldība

Tukuma 2.vidusskolas pārbūve tiek veikta Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība”  8.1.2.specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi” projekta “Tukuma vispārējās izglītības iestāžu mācību vides uzlabošana” Nr.8.1.2.0/17/I/015 ietvaros.

Tukuma 2.vidusskolas ēkas Raudas ielā 16, Tukumā, pārbūve tika uzsākta 2020.gada februārī. Darbus veic SIA "BILDBERG". Pārbūves izmaksas saskaņā ar noslēgto līgumu ir 7 495 721,52EUR ar PVN 21%. Būvdarbu pabeigšanas termiņš ir 2021.gada 11.jūnijs.

      Šobrīd norit “Tukuma 2. vidusskolas pārbūves” ēkas pārbūvējamā, gan jaunbūves daļā aktīvi norit būvdarbu process, būvizstrādājumu piegādes transportu plūsma pieaug ar katru mēnesi, kā arī vairāki darbu procesi kalendārajā grafikā, gan faktiski objektā sāk pārklāties.

Par šobrīd veiktajiem būvdarbiem:

  • Noris ventilējamās ķieģeļflīžu fasādes izbūves darbi esošas ēkas daļai, veikti karkasa konstrukcijas izbūves darbi, siltumizolācijas stiprināšana pie ēkas kodolsienas un šķiedrcementa plākšņu stiprināšana pie izveidotās karkasa konstrukcijas;
  • Tiek veikti esošās ēkas logu demontāžas darbi, aiļu sagatavošana un jaunu logu montāža;
  • Tiek izbūvēta ārējo kāpņu konstrukcijas, tai skaitā ēkas galvenās ieejas kāpnes;
  • Montētas ģipškartona starpsienas, atbilstoši projektētajam telpu plānojumam;
  • Uzsākti iekšējie apdares darbi, virsmu attīrīšana, virsmu gruntēšana, špaktelēšana un slīpēšana;
  • Jaunās ēkas daļā turpinās betonēšanas darbi;

Pie šobrīd veicamajiem darbiem ir attiecināma plaša inženiertīklu izbūve:

  • norit zibensaizsardzības, elektroinstalācijas, vājstrāvu, aukstā un karstā ūdensvada, sadzīves kanalizācijas, lietus kanalizācijas, apkures un ventilācijas sistēmas izbūve.

Vadoties pēc Būvdarbu grafika, nav kavējumi darbu izpildē.

Katru nedēļu tiek organizētas būvsapulces, lai apspriestu iecerei atbilstošākos, racionālākos risinājumus un būvdarbu gaitu, lai neradītu kavējumus būvdarbu procesam un spētu realizēt ilgtspējīgu un kvalitatīvu rezultātu.

30.10.2020.

picture