Pašvaldība
Sākusies pieteikšanās 2020.gada 2.pusgada Kultūras projektu konkursam

Kulturas konkurss
Tukuma novada Dome aicina pieteikties 2020.gada Tukuma novada kultūras projektu konkursa 2. kārtai. Vienlaicīgi informējam, ka ir stājies spēkā jaunais Kultūras projektu nolikums, kas tika apstiprināts 2020.gada 30.septembra Domes sēdē. Pirms pieteikuma sagatavošanas aicinām rūpīgi ar to iepazīties. 

Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt kultūras daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu Tukuma novadā un veicināt sabiedrības līdzdalību Tukuma novada kultūras attīstībā.

Konkursa mērķi ir sekmēt jaunu, inovatīvu un augstas kvalitātes kultūras produktu radīšanu, kas veicina Tukuma novada atpazīstamību;, atbalstīt jaunrades procesu attīstību, veicināt kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšanu, veicināt mūsdienīgas, intelektuālas kultūrvides veidošanu Tukuma novadā, veicināt kultūras apmaiņu ar citiem Latvijas novadiem un ārvalstīm, akcentējot Tukuma novada kultūrvides savdabību un īpašās kvalitātes, sekmēt kultūras vērtību popularizēšanu un pieejamību plašākai sabiedrībai.

Piedalīties konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var juridiska persona, juridisku personu apvienība, kā arī fiziska persona, kura sasniegusi 18 gadu vecumu. Konkursā var piedalīties tikai tās Uzņēmumu reģistrā reģistrētās juridiskās personas, kas nav pašvaldību un valsts iestādes, pašvaldību un valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību, tai skaitā publiskas atvasinātas personas.

Piešķirtā līdzfinansējuma maksimālais apjoms vienam projektam ir 3000 eiro. Projekta iesniedzējam ir jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 20% apmērā no kopējām projekta izmaksām

Pieteikšanās notiek no 1.–25. oktobrim - par projekta aktivitātēm, kuras plānots īstenot vai uzsākt to īstenošanu laika periodā no nākamā gada 1. janvāra līdz 30. jūnijam.

Nolikums

Pielikumi

Papildus informācija par konkuru pa tālruni 63107239.