Pašvaldība

logo5
2020. gada 12.februārī Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Normunds Rečs un SIA “Bildberg” valdes loceklis Gatis Bērziņš noslēdza līgumu par Tukuma 2.vidusskolas pārbūvi. Līgums noslēgts pēc vairāk nekā gada ilgušās komplicētās iepirkuma procedūras – atklāta konkursa “Tukuma 2.vidusskolas pārbūve” TND-2019/34/ERAF rezultātā. Līguma summa bez PVN sastāda 6 194 811,17 EUR. Līguma darbības termiņš – 16 mēneši no noslēgšanas dienas.

IMG 20200212 150310 labots
Tukuma novada domes priekšsēdētājs Normunds Rečs pēc līguma parakstīšanas uzsvēra: “Šis ir priecīgs brīdis visiem tiem, kas strādāja pie iepirkuma un izgāja cauri garajai procedūrai, lai līguma noslēgšana šodien būtu iespējama, un, protams, šodienas notikums ir svarīgs signāls visiem 2.vidusskolas skolotājiem, skolēniem un viņu vecākiem, jo viņi jau gadiem bija gaidījuši to brīdi, kad skolas ēka tiks pārveidota atbilstoši mūsdienu prasībām. Šodien mēs ar pārliecību varam teikt, ka viņiem daudz gaidīt nu vairs nebūs nepieciešams.”
Līguma parakstīšanā piedalījās arī būvuzraugs SIA “Cerkazi G”, autoruzraugs – projektētājs SIA “MARK arhitekti”, Izglītības pārvaldes vadītāja Marita Bērziņa un 2.vidusskolas direktore Anita Locāne. Pēc vidusskolas ēkas pārbūves mazo klašu skolēni beidzot varēs mācīties kopā ar citu klašu skolēniem vienā ēkā, kā arī ēka atbildīs energoefektivitātes rādītājiem. Gandrīz pusi no pārbūves izmaksām sedz Eiropas reģionālās attīstības fonds.

Informāciju sagatavoja:
Tukuma novada Domes
Sabiedrisko attiecību speciālists
Jānis Tomels
janis.tomels@tukums.lv