Pašvaldība
Tukumā norisinājusies daudzdzīvokļu ēku otrā termogrāfijas pārbaude

termigraafija kopija
5. februārī Tukumā projekta “Accelerate SUNShINE” ietvaros tika veikta termogrāfijas pārbaude divām daudzdzīvokļu ēkām – Meža ielā 18 un Kurzemes ielā 22.

Kurzemes iela 22Daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas iedzīvotāji un īpašnieki piedalījās termogrāfijas pārbaudē, kuras laikā tika informēti par ēkas siltuma zudumiem un konstrukcijas kļūdām mājā.

Izmantojot termokameras, jebkurai ēkai var noteikt virsmas ar paaugstinātiem siltuma zudumiem. Termokameras uzņēmumi palīdzēs konstatēt pieļautās celtniecības kļūdas ēkas virsbūvē, iekštelpās, logu konstrukciju ierīkošanā, gaisa apmaiņas sistēmā, kā arī apkures sistēmas siltumenerģijas zudumu vietas.

Termogrāfijas pārbaudi daudzdzīvokļu ēkām veica SIA “EKODOMA” pārstāvis Viesturs Balodis.

Ja arī Tev ir radušies jautājumi par daudzdzīvokļu ēku visaptverošu atjaunošanu un vēlies uzzināt vairāk informācijas par projektu, aicinām sazināties ar Tukuma novada Domes Energosistēmu inženieri Tomu Akmentiņu, toms.akmentins@tukums.lv.

Tukuma novada Dome ir iesaistījusies Eiropas Savienības Pētniecības un Meza iela18inovāciju programmas “Apvārsnis 2020” projektā “Accelerate SUNShINE”, granta līguma nr.754080.

Plašāka informācija par projektu pieejama tīmekļa vietnē: http://sharex.lv/wp/tukums

ACCELERATE logo