Pašvaldība
Norisināsies "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019"

UD Kurzeme
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina pieteikties dalībai izstādē “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019”, kas norisināsies 22. un 23. martā Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, Liepājā. “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” šogad tiks veidots kā biznesa un karjeras iespēju festivāls ar mērķi popularizēt vietējos uzņēmumus un veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā.

“Ikgadējās Uzņēmēju dienas jau tradicionāli ir gaidīti pasākumi, jo to ietvaros vienkopus pulcējas gan reģiona uzņēmēji, gan novadu pārstāvji, kā arī iedzīvotāji ar mērķi iegūt informāciju par jaunākajām aktualitātēm, ko ikdienas ritmā bieži vien nav iespējams uzzināt,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. “Šogad pasākumā būtisks akcents tiek likts uz izglītības, prakses un darba iespējām, tāpēc aicinām pašvaldības informēt reģiona skolas par satura programmu, kas paredzēta tieši izglītības iestāžu audzēkņiem.”

Izstādē dalībnieku vidū būs kā uzņēmēji, tā izglītības iestādes, akcentējot profesionālās izglītības iespējas reģionā. Apmeklētāji tādejādi varēs uzzināt par vakancēm un pieprasītākajām profesijām uzņēmumos, kā arī to apguves iespējām. Uzņēmējiem tā ir iespēja vienlaikus uzrunāt  gan šī brīža darba meklētājus, gan skolēnus un studentus – nākotnes darbiniekus, kuriem svarīgi uzzināt par profesionālajām zināšanām un prasmēm, kādas no viņiem tiks sagaidītas nākotnē.

Piedaloties pasākumā, ikviens uzņēmējs var sasniegt plašu potenciālo klientu loku, iepazīstinot apmeklētājus ar sevis radīto produkciju un piedāvātajiem pakalpojumiem, kā arī iegūt jaunus kontaktus starptautiskā tīklošanās spēlē ar mērķi veicināt sadarbību arī ar citiem biznesa pārstāvjiem. Divu dienu laikā pasākuma ietvaros notiks gan biznesa forums, kurā diskutēs par aktualitātēm reģionā, gan Kurzemes Biznesa kluba nozares ekspertu prezentācijas un konsultācijas, kā arī interaktīvas biznesa spēles. Lai dalībniekiem būtu ērtāk iesaistīties ikvienā interesējošajā foruma daļā, skatuve tiks nodrošināta turpat, izstāžu hallē, ar iespēju jaunāko informāciju uzzināt, atrodoties sava uzņēmuma stendā.

“Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” sadarbības partneri: Liepājas pilsētas pašvaldība, Liepājas SEZ un Banka Citadele. Informatīvais atbalstītājs “Kurzemes Radio”.

Pieteikšanās un papildu informācija par pasākumu: 
LTRK Valdes padomniece reģionālajos jautājumos Ilze Brice, tālrunis: 29 141 693, e-pasts: ilze.brice@chamber.lv