Pašvaldība
Jauninājums - Komunālserviss TILDe piedāvā saņemt e-rēķinus savā Swedbank internerbankā

tilde2 34595795
Tukuma novada Slampes, Džūkstes, Irlavas, Lestenes, Tumes, Degoles, Sēmes un Zentenes pagastu iedzīvotāji, kuri ir Swedbank klienti rēķinus varēs ērti saņemt un apmaksāt Swedbank internetbankā.

Pakalpojumu, kuru novērtē un izmanto aizvien vairāk Latvijas iedzīvotāju, no jūnija beigām piedāvā arī SIA „Komunālserviss TILDe”. Vienkāršo e-rēķinu savā Swedbank internetbankā var saņemt vairāk nekā 550 Swedbank klientu, kuri tos var uzreiz apmaksāt ar pāris klikšķiem vai arī pieslēgt rēķinu automātisku apmaksu. Šis pakalpojums rēķinu maksātājiem ir bez maksas un pieteikties šo rēķinu saņemšanai var jau tagad.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, klientiem jāieiet internetbankā un ir jāatver sadaļa Mani e-rēķini, kur izvēlnē jāatzīmē Pieteikt jaunu e-rēķinu. Pēc tam piedāvātajā uzņēmumu sarakstā jāatrod SIA „Komunālserviss TILDe”, un jāaizpilda prasītie klienta dati un jāseko norādītajām pieteikuma apstiprinošajām darbībām.

Swedbank Naudas pārvaldības daļas vadītājs Mihails Čebotars skaidro, ka šis pakalpojums kļūst aizvien populārāks visā Latvijā, jo tas nodrošina iespēju klientiem vienuviet saņemt un apmaksāt rēķinus, izmantojot internetbankas pakalpojumus. „Mums ir liels prieks, ka Latvijā ir tik daudz progresīvu un par klientu ērtībām domājošu uzņēmumu. Esmu pārliecināts, ka Tukuma novada iedzīvotāji novērtēs šo jauno iespēju un par komunālajiem pakalpojumiem norēķināsies tieši ar e-rēķinu palīdzību,  jo arvien mazāk nepieciešamības būs meklēt rēķinus dažādās vietnēs un mazāk iespēju kļūdīties vai nokavēt maksājumus”.

SIA„Komunālserviss TILDe”  valdes loceklis Aldis Siliņš: „Saņemot informāciju no Swedbank par jaunā pakalpojuma – e-rēķina ieviešanas iespējām un ieguvumiem, tūlīt nolēmām pievienoties šo e-pakalpojumu sniedzēju pulkam. Ar prieku varu teikt, ka pirmie SIA „Komunālserviss TILDe” klienti jau saņem komunālo pakalpojumu e-rēķinus.”

Visā Latvijā e-rēķinus saviem klientiem nodrošina 80 uzņēmumi, kas kopumā ik mēnesi izsūta vairāk nekā 340 000 e-rēķinu. No visiem minētajiem uzņēmumiem rēķinus tieši par komunālajiem pakalpojumiem saviem klientiem nosūta 26 uzņēmumi.