Pašvaldība
Tukuma Sporta halle ir svinīgi atklāta

IMG 3832
Šodien, 21. Septembrī svinīgā ceremonijā tika atklāta Tukuma Sporta halle, kuru turpmāk sporta nodarbībās izmantos gan skolas - Tukuma 3. pamatskola,  Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskola, Tukuma Sporta skola, gan arī plašs sporta entuziastu loks. 

Īpašie pasākuma dalībnieki, kas piedalījās atklāšanas ceremonijā bija Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, būvfirmas SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, olimpietis un Tukuma novada Domes sporta komisijas priekšsēdētājs Modris Liepiņš, Tukuma novada Domes deputāti, administrācija un citas projektā iesaistītās personas.

Pašvaldības priekšsēdētājs svinīgajā uzrunā sacīja:” 21. Septembra datums Tukuma novadam ieies vēsturē, jo esam realizējuši vērienīgu projektu. Šis bija viens no lielākajiem projektiem novada un arī pilsētas vēsturē. Sporta halle ir atvērta un mūsu novadniekiem ir iespēja iet, darboties un sasniegt Olimpiskos rekordus. Gribu pateikties visiem, kuri ir darījuši, lai šis infrastruktūras objekts tiktu realizēts. Šis objekts sniedz vīziju par to, ka Pauzeru pļavām ir potenciāls attīstīties par sporta un aktīvās atpūtas centru.”

SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs savukārt uzsvēra: "Jaunuzbūvētā Sporta halle ir ļoti moderna un līdz ar to, tas bija gan liels gandarījums, gan pārbaudījums piedalīties šī projekta tapšanā. Jaunā halles ēka ir ērti savienota ar esošo skolas ēku, ir rekonstruēts stadions, izbūvēts plašs auto stāvlaukums, un teritorijā ir saglabāti skaistākie un dižākie koki. Novēlam, lai te izaug un trenējas jaunie Latvijas olimpiskie čempioni!"

Ceremonijas noslēguma daļā, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans kopā ar SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētāju Rolandu Orlovski svinīgi atklāja Sporta halli, simboliski pārgriežot lenti un atslēgas nododot Tukuma Sporta skolas direktoram Sergejam Kovaļovam.

Tukuma Sporta halles būvniecība tika uzsākta 2016. gada 15. decembrī, ar mērķi veicināt sporta attīstību novadā, kā arī uzlabot sportisko aktivitāšu organizāciju.