Pašvaldība
Tukuma novada iedzīvotāji paplašina zināšanas par e-pakalpojumiem

e lietas Lukmans
29.augustā Tukuma bibliotēkā notika Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija rīkota digitālo prasmju darbnīca par e-pakalpojumiem. Ļoti iepriecina tas, ka mūsdienās, kad ikdienas situācijas ir iespējams atrisināt tiešsaistē – vairs nav jāmēro ceļš līdz valsts iestādei, un tā ir iespēja ietaupīt gan laiku, gan naudu, iedzīvotāji ir ļoti ieinteresēti apgūt jaunas iemaņas.


Pasākuma ieskaņā iedvesmojošus vēlējumus teica Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Valsts sekretāra vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos Edmunds Beļskis un Tukuma novada priekšsēdētājs Ēriks Lukmans. Tukuma novada domes e-lietu lietvede Daina Vilmane sanākušos informēja par e-pakalpojumiem, ko piedāvā Tukuma novada Domes Klientu apkalpošanas centrs. Savukārt digitālo aģentu mācību vadītāja Brigita Lazdiņa, iepazīstināja ar portālā Latvija.lv pieejamajiem valsts un pašvaldību e-pakalpojumiem, kas skaitliski jau ir pāri par 500 un viennozīmīgi atvieglo mūsu ikdienu! Leģendārais aktieris Mārtiņš Vilsons un atraktīvā mūziķe Māra Upmane-Holšteine iedvesmoja klātesošos ar stāstiem par e-pakalpojumu lietošanu, no savas pieredzes.
Īpašās prāta spēlēs, esošās un jauniegūtās zināšanas pārbaudīt aicināja TV personība Juris Šteinbergs.
Atgādinām visiem iedzīvotājiem, ka visus neskaidros jautājumus par e-pakalpojumiem varat noskaidrot Tukuma novada Domes Klientu apkalpošanas centrā.