Pašvaldība
Sirsnīgs paldies!

Paldies
No 13. līdz 15. jūlijam jau sesto reizi noritēja lielākie un skaistākie novada svētki - “Rožu svētki”. Pilsētas un novada iedzīvotāji, kā arī viesi no citiem Latvijas novadiem un ārvalstīm varēja baudīt plašu un interesantu pasākuma programmu trīs dienu garumā.

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ir lepns par paveikto un personīgi saka paldies visiem svētku organizatoriem par ieguldīto darbu gan sagatavošanas procesā, gan svētku norisē. Sirsnīgs paldies visiem sadarbības partneriem, uzņēmējiem un atbalstītājiem, kuri šogad bija īpaši dāsni! Paldies brīvprātīgajiem, paldies iedzīvotājiem un svētku viesiem! Paldies ikvienam par smaidiem, atsaucību un laipnību, ikvienam, kurš iecietīgi izturējās pret svētku radīto apgrūtinājumu ielu satiksmē, skaļumā un kņadā!

Arī šogad svētku režisore bija Liene Bēniņa, kura savas idejas realizēja kopā ar Rožu svētku darba grupu. Pasākumu norisē bija iesaistīti vairāki simti cilvēku, iestādes un organizācijas.

Pateicoties uzņēmēju atbalstam, izdevās bagātīga un skanīga svētku programma.
Paldies –
SIA “Skonto Plan Ltd” par Intara Busuļa koncertu Pauzera pļavās,
AS “Tukuma Piens”- Baltais par grupas “Musiqq” koncertu Pauzera pļavās, pilsētas modināšanu un dāvanām.
SIA “Ar B Agro” par ilggadēju atbalstu svētku norisei ar rozēm.
SIA “POLTEH” par kamermūzikas koncertu „Baltijas vokālās poēmas” Durbes pilī.
SIA “ALANTE” par Riharda Saules un grupas “Rollmans Band” koncertu.
SIA “DELTA LV” par nakts balli kopā ar grupu “Zvaigžņu lietus”.
SIA “SNICKERS PRODUCTION, LATVIA” par Olgas Rajeckas pasākumu bērniem un atbalstu floristu konkursam.
SIA “LINDSTROM PRODEM” par bērnu muzikālajiem pasākumiem Rožu kolekcijas dārzā “Rozītes” – “Čučumuižas vasaras raibumi” un “Rožu tēja”.
“Kurzemes Jumiķis” par Latvijas kontūras izveidošanu svecīšu vainagam Tukuma baznīcās.
“Latvijas Goda aplis” un “STARO 100” par burvīgajām gaismas projekcijām Tukuma baznīcās.
SIA “IKU EDUARDS” par ģimeņu foto orientēšanos!

Paldies –
Rožu kolekciju dārzam “Rozītes” par bagātīgu trīs dienu programmu Sēmes pagasta “Rozītēs” un Pūres pagasta Kultūras namam par ģimeniskajiem pasākumiem Rožu kāzām un Bērnības svētkiem.

Paldies svētku patronesei Tukuma Goda pilsonei, dzejniecei Mārai Zālītei, Svētku Goda saimniecei, floristei Anitai Stikānei, Svētku Goda viesiem Evai un Arvim Bumbieriem un SIA “Ar B Agro”.

Īpašs paldies visiem Rožu vāģu parādes dalībniekiem, kuri neskatoties uz nogurumu lielajos Dziesmu un deju svētkos, bija atsaucīgi, radoši un enerģiski piedalījās gājienā!

Paldies visiem, kuri no sirds darīja un palīdzēja - Tukuma pilsētas Kultūras nams, Tukuma muzejs, Tukuma TIC, Tukuma mākslas skola, Tukuma evaņģēliski luteriskā baznīca, Svētā Stefana Tukuma Romas katoļu baznīca, Svētā Nikolaja Tukuma pareizticīgo baznīca, Zemessardzes 51. kājnieku bataljona Tukuma rota, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma iecirknis, Pašvaldības policija, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, biedrība “Rožu dārzi”, Tukuma mākslinieku biedrība, biedrība “Mēs dejai”, “Jauniešu televīzija “Tu TV””, “Ligzda” un “Līdzvērtība”, Tukuma pensionāru biedrība, Tukuma NVOA, “Tukuma autoapmācības centrs”, “Neatkarīgās Tukuma Ziņas”, Pūres Kultūras nams, ziedu salons “Amarants”, “Skrīne”, SIA "Dekšņi",  T/C “Tukums”, “Tukuma Auto”, “Lapiņas tirdzniecības uzņēmums “AINA””, “Puratos”, “Pure Chocolate”, “Rotas”, vidējās paaudzes deju kolektīvs “Vidums”, salons “Majestāte”, “Abavas Vīna dārzi”, “Canella”, “Mojito”, “Tukuma Ledus halle”, Tukuma Boulinga Centrs, Edgars Jekimovs, Ramona Grunte, uzņēmēji, mūziķi un mūziķu grupas, mākslinieki, Tukuma sadraudzības pilsētu kolektīvi, svētku autobusu vadītāji, fotogrāfi, brīvprātīgie novada iedzīvotāji un daudzi citi.

Paldies visiem un ikvienam! Uz tikšanos nākamajā gadā!