Pašvaldība
Info punkti jauniešiem visā novada teritorijā

Buklets web 02

Projekta “Jaunatnes jomas sadarbības un informācijas tīkls Tukuma novadā” ietvaros, visā novada teritorijā uzstādīti 15 jauniešu informatīvie stendi - info punkti.  Tukuma pilsētā 3 stendi (Tukuma jauniešu centrā, T/C Tukums (RIMI) un Sporta skolā), pagastos 12 stendi. 

Informatīvo stendu karte un koordinatoru kontaktinformācija (pdf dokuments).


Tukuma novada Izglītības pārvalde un Tukuma novada Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar Tukuma novada pagastu pārvaldēm, Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017. gadam valsts budžeta finansēta projekta „Jaunatnes jomas sadarbības un informācijas tīkls Tukuma novadā” ietvaros, septembra sākumā izvietoja 15 informatīvos stendus – jauniešu info punktus.

Info stendi ir izvietoti Tukumā jauniešu centrā, tirdzniecības centrā „Tukums”, Tukuma Sporta skolā un katrā Tukuma novada pagastā, kā arī divās apdzīvotās vietās – Kaivē un Pienavā.

Informācija par noteiktām info punktu atrašanās vietām un informācijas koordinatoru kontaktinformācija ir apkopota Tukuma novada informācijas tīkla kartē.

Vienlaicīgi ar informācijas stendiem ir izveidots arī info punkts tiešsaistē, Facebook vietnē - facebook.com/tukumanovadajauniesiem. Ikviens tiek aicināts jaunāko informāciju jauniešiem sūtīt uz e-pastu jauniesucentrs@tukums.lv  un tā tiks publicēta Tukuma novada jauniešu info punkta Facebook lapā un izvietota pie info stendiem.

Tie, kas ikdienā strādā ar jauniešiem un citi interesenti, 26. septembrī plkst.13.00, Tukuma ledus hallē, ir aicināti uz semināru par jauniešu informācijas un sadarbības tīkla turpmāko attīstību novadā.

Plašāka informācija pieejama sazinoties ar Ievu Upesleju, Tukuma novada izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti pa tālr.: 29191694 vai rakstot uz e-pastu ieva.upesleja@tukums.lv 

Informāciju sagatavoja: Linda Kalniņa, Projekta Komunikācijas aktivitāšu koordinatore

TC Tukums