Pašvaldība
Lieliska iespēja jauniešiem - Go Beyond!

Go Beyond

Go Beyond aicina pieteikties 7. sezonai līdz 22. septembrim! Info: www.gobeyond.lv 

Tā ir lieliska iespēja jauniešiem (18-23 gadu vecumā) palielināt savu konkurētspēju darba tirgū, attīstīt prasmes un realizēt visdažādāko sev nozīmīgu projektu idejas!

Par Go Beyond

Jauniešu attīstības programmas Go Beyond ietvaros tās dalībnieki apgūst laika plānošanu, līderību, darbu komandā, biznesa etiķeti, kritisko domāšanu un spēju uzdrīkstēties attīstīt savas idejas, izprast savu misiju, vīziju un vērtības. Programma veidota kā atbalsta sistēma, kurā zinoši lektori, personīgās izaugsmes treneri un mentori palīdz dalībniekiem pārsniegt savu līdzšinējo spēju robežas, koncentrēties uz sasniedzamajiem mērķiem un savu personīgo attīstību.
Dalība programmā ilgst desmit mēnešus un tās laikā jaunieši piedalās četru dienu personīgās attīstības seminārā, kopā ar komandu attīsta sociālo projektu, palīdzot cilvēkiem no dažādām sabiedrības grupām, piemēram, invalīdiem, jauniešiem Patvēruma meklētāju centrā, SOS bērnu ciematos un citiem, kā arī izveido sev vistuvāko un izaicinošāko individuālo projektu.
Go Beyond Latvijā veiksmīgi darbojas jau sešus gadus, to atbalsta tādi partneri kā Microsoft Latvia, PwC, AbbVie, Rīgas Biznesa skola, ICF Latvia un citi.

Veiksmīgu dienu vēlot,
Eduards Krūmiņš
Jauniešu attīstības programma "Go Beyond"
Programmas vadītājs
Mob. tel.: +371 29285195
Epasts: eduards.krumins@gobeyond.lv