Pašvaldība
Aicinām ciemos pie Tukuma uzņēmējiem Ventspilī!

puratos

Šodien pašvaldības pārstāvji kopā ar novada uzņēmējiem dodas uz Ventspili iekārtot Tukuma novada stendu LTRK organizētajā Kurzemes uzņēmēju dienu izstādē.

Atsaucoties Tukuma novada Domes uzaicinājumam, mūsu stendu Ventspilī pārstāvēs 5 uzņēmumi, no kuriem četri ir pārtikas ražotāji. Tādēļ varētu teikt, ka prezentēsim nelielu pārtikas ražotāju klāsteri, jo visi uzņēmumi ir arī sadarbības partneri.

Ja esi plānojis būt Kurzemes uzņēmēju dienās, noteikti atnāc arī uz mūsu stendu, jo:

“Puratos” Latvia izstādes ietvaros savus apmeklētājus iepazīstinās ar kvalitatīvām izejvielām maizniekiem, konditoriem un šokolādes meistariem. Savukārt preču zīmols “Pūre” lutinās, ļaujot nobaudīt “Pūres” jauno ražu!

AS “Tukuma piens” stendā varēs ne tikai apskatīt, bet arī nobaudīt pašus jaunākos “Baltais” produktus - Baltais Protein, pienu ar dažādām garšām, kefīru ar garšām, dzeramos Grieķu jogurtus, saldā krējuma jogurtus un citus gardumus.

Šokolādes trifeles no “Pure Chocolate”, kas ražotas no Beļģu šokolādes un dabīgiem pildījumiem ir īsts gardēža sapnis. Atnāc uz Tukuma stendu, sameklē “Pure Chocolate” un uzdāvini sev mirkli garšas prieka!

“TU FOOD” ir jaunums pašiem tukumniekiem. Izstādē uzņēmums iepazīstinās ar sevi un prezentēs Tukumā ražotu saldējumu. Jā, Tukumā ražo ļoti gardu saldējumu! Noteiktos laikos saldējumu varēs degustēt un, protams, arī iegādāties.

Savukārt lielākais rožu audzētājs Baltijā “Ar B Agro” izdaiļos mūsu stendu ar rozēm, kuras tautā tiek dēvētas kā “dzīvās rozes”, un vēlreiz atgādinās visiem, ka uz Tukuma ir jābrauc pēc smukuma! 

Gaidīsim ciemos Ventspils Olimpiskajā centrā 2. jūnijā no 10:00 – 18:00 un 3. jūnijā no 10:00 – 17:00.

Sagatavoja

Artūrs Doveiks

Uzņēmējdarbības veicināšanas speciālists

Tukuma novada Dome

www.tukums.lv