Pašvaldība
Miera skrējiens cauri Tukumam

europe 2016
2016.gada 8.augustā ap plkst.17:30 Milzkalnē no Šlokenbekas pils un ap plkst.17:45 pie Tukuma robežas (uz Rīgas ielas pie Tīles) visiem interesentiem ir iespēja pievienoties Miera skrējiena komandai paužot vienotību un sadraudzību starp dažādu tautību un pārliecību cilvēkiem. Būs iespēja pieskarties miera lāpai, kura ir apceļojusi visas Eiropas valstis un tās mērķis dalīties ar savu iedvesmu un sapni par labāku, gaišāku pasauli. Skrējiens paredzēts no Šlokenbekas pils plkst.17:30 vai Tukuma robežas uz Rīgas ielas (plkst.17:45) līdz Brīvības laukumam, kur notiks neliela ceremonija.
Savu atbalstu skrējiena idejai izteikuši Latvijas prezidenti: Vaira Vīķe Freiberga, Valdis Zatlers, Andris Bērziņš, pasaulē pazīstami cilvēki: Nelsons Mandela, Māte Terēza, Mihails Gorbačovs, Karls Luis.
Ja Tu atbalsti mieru un saticību pasaulē nāc un pievienojies Miera skrējiena komandai noskrienot šo posmu pa Tukuma novada teritoriju.
2016.gada 9.augustā no Brīvības laukuma ir iespēja kopā ar Miera komandu izskriet posmu no Tukuma centra līdz Tukuma robežai. Attēlā: karte ar Miera skrējiena maršrutu.

Vairāk par Miera skrējienu lasi šeit.