Aktualitātes

Lai veidotu kvalitatīvāku priekštatu par augstākās izglītības iespējām Latvijā, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) maijā organizē atvērto durvju dienas visās reģionu filiālēs. Ikvienam, kurš plāno iegūt augstāko izglītību, būs iespēja uzzināt vairāk par RPIVA programmām, iepazīt studiju vidi, kā arī saņemt atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem par studiju procesu.

Atvērto durvju dienas notiks astoņās RPIVA filiālēs Latvijā – Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Kuldīgā, Jēkabpilī, Madonā, Tukumā, Ventspilī, kā arī Rīgā. Atvērto durvju dienu laikā ikvienam interesentam būs iespēja ne tikai uzzināt vairāk par izglītības tendencēm Latvijā un RPIVA programmām, bet arī aizpildīt interaktīvu testu „Kāds skolotājs Tu esi?”. Tests īpaši interesants būs tiem, kurus saista pedagoģijas profesija.

„Atgādinām, ka par studiju iespējām nepieciešams domāt laikus, lai nepalaistu garām jaunumus par budžeta vietām un stipendijām. Pavasaris ir īstais laiks, kad interesēties par augstskolu piedāvājumu, lai jau vasaras vidū ar pārliecību varētu iesniegt pieteikumu savā izvēlētajā augstskolā,” uzsver RPIVA Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Ligita Āzena.

Atvērto durvju dienu grafiks reģionos:

Jēkabpils – 6.maijs plkst. 11.00, Rīgas iela 210a.

Cēsis – 6.maijs plkst. 15.00, Lielā Katrīnas iela 2.

Madona – 7.maijs plkst. 10.00, Valdemāra bulvāris 6.

Rīga – 7.maijs plkst. 11.00, Imantas 7.līnija.

Kuldīga – 7.maijs plkst. 12.00, Kalna iela 19.

Ventspils – 7.maijs plkst. 12.00, Saules ielā 10.

Alūksne – 10.maijs plkst. 11.00, Pils iela 21.

Bauska – 14.maijs plkst. 10.00, Dārza iela 9.

Tukums - 14.maijs plkst. 10.00, Pils ielā 14.

         

RPIVA ir valsts augstskola, un tās galvenais mērķis ir nodrošināt iespēju studentiem saņemt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, vadības un administrēšanas jomā visos studiju līmeņos.

Papildu informācija:

Ligita Āzena

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA)

Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja

Tālrunis: +371 26688146

E-pasts: ligita.azena@rpiva.lv

www.rpiva.lv