Aktualitātes
Tukuma uzņēmēju un pašvaldības veiksmīga sadarbība Zemgales Uzņēmēju dienās Jelgavā

uzn jelgava
  Tukuma novada pašvaldība ar Tukuma Tūrisma informācijas centra palīdzību kopā ar uzņēmējiem – SIA “Ar AB Agro”, SIA “Interbaltija”, SIA “Kaucminde” un A/S “Tukuma piens” vienotā kopstendā reklamēja savu produkciju un Tukuma novadu Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras rīkotajās Zemgales Uzņēmēju dienās Jelgavā. Atsevišķā, lielākā stendā darbojās arī A/S “Tukuma straume”.

Mūsu stends bija īpašs ar kopējo sadarbību, skaistumu, tiekšanos uz skaisto, veselīgo un tā novērtēšanu. Tas tika novērtēts no organizatoru puses kā Ģimenei draudzīgākais stends Zemgales Uzņēmēju dienās 2016. Paldies lieliskajai komandai par sadarbību un katra ieguldījumu mūsu novada daudzināšanā.


uzn.diena jelgava  Pasākums sapulcināja vairāk nekā 140 dalībniekus gan no Zemgales reģiona, gan visas Latvijas. “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016” ietvaros tika rīkota izstāde, kurā bija iespēja iepazīties ar ražotāju jaunāko produkciju un pakalpojumu sniedzēju daudzveidīgo piedāvājumu gan atsevišķos uzņēmumu stendos, gan novadu un pilsētu pašvaldību organizētos kopstendos, tādējādi apmeklētājiem sniedzot plašu pārskatu par notiekošo visā Zemgalē – no Jēkabpils līdz pat Tukumam.
Par pasākuma neatņemamu sastāvdaļu ir kļuvis biznesa iespēju forums, kas tika rīkots sadarbībā ar laikrakstu “Dienas Bizness”. Foruma laikā uzņēmējiem bija iespēja uzzināt vairāk par tādiem aktuāliem tematiem kā, piemēram, eksporta veicināšana, eksporta iespējas Vācijas un citu valstu tirgos, iegūstot informāciju nepastarpināti no attiecīgo valstu tirdzniecības un rūpniecības kameru pārstāvjiem.
Līdztekus uzņēmējdarbības attīstībai veltītām aktivitātēm apmeklētājus priecēja kultūras programma, kuras ietvaros notika dažādas zīmola “Latvijas Labums” aktivitātes, tostarp Zemgales reģiona tautastērpu parāde, Latvijas dizaina modes demonstrācijas, kā arī Zemgales novadu kolektīvu uzstāšanās. Pie izstāžu zāles notika “Latvijas Labums” produktu degustācijas mājražotāju un amatnieku tirdziņa ietvaros.