Aktualitātes
Par Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra darba uzsākšanu

plakats KAC ar laikiem
  No 2016.gada 1.aprīļa darbu Domes ēkā uzsāks Valsts un pašvaldību vienotais klientu apkalpošanas centrs, kas izveidots uz Domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centra bāzes.

Mērķis ir „zem viena jumta” sniegt iedzīvotājiem valsts un pašvaldību publiskos pakalpojumus, izveidot uz klientu orientētu vienotu pakalpojumu un informatīvo vidi.

Fiziski vienuviet savus pakalpojumus no 1.aprīļa Valsts un pašvaldību vienotajā klientu apkalpošanas Tukuma centrā, Talsu ielā 4 (turpmāk - VPVKAC), sniegs:

- Tukuma novada pašvaldība,
- Valsts ieņēmuma dienests,
- Valsts zemes dienests,
- Valsts Veselības inspekcija.

Pašvaldība ir noslēgusi sadarbības līgumus ar Uzņēmumu reģistru un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru par pakalpojuma nodrošināšanu VPVKAC. Pašvaldības darbinieki nodrošinās šo iestāžu pakalpojuma pieprasīšanas iesnieguma pieņemšanu un rezultāta izsniegšanu, kā arī informēs klientus par iestāžu e-pakalpojumiem, lai veicinātu aktīvāku e-pakalpojumu izmantošanu Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā www.latvija.lv
Pašvaldība turpinās uzrunāt valsts iestādes: Lauksaimniecības atbalsta dienestu, Valsts darba inspekciju, Valsts vides pārvaldi un aicinās slēgt sadarbības līgumus, lai nodrošinātu iedzīvotājiem pieejamus valsts un pašvaldību publiskos pakalpojumus vienuviet, VPVKAC.
Iedzīvotāju ievērībai:
Valsts zemes dienests no 1.aprīļa iedzīvotājus pieņems tikai Talsu ielā 4, līdzšinējais klientu apkalpošanas centrs Pils ielā 15A, Tukumā, būs slēgts.
Valsts ieņēmuma dienests no 1.aprīļa iedzīvotājus pieņems gan Talsu ielā 4, gan līdzšinējā Tukuma klientu apkalpošanas centrā, Pasta ielā 25, Tukumā.
Valsts Veselības inspekcija turpinās Tukumā iedzīvotājus pieņemt kā līdz šim Talsu ielā 4, divas reizes mēnesī: katra mēneša pirmajā otrdienā no plkst.9:00 līdz 13:00 un katra mēneša trešajā otrdienā no plkst.13:00 līdz 17:00.

Valsts un pašvaldību vienotā klientu apkalpošanas Tukuma centra, Talsu ielā 4, Tukumā, darba laiks:
- pirmdienās no plkst. 8:00 līdz plkst.18:00,
- otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst. 8:00 līdz 17:00
- piektdienās no plkst.8:00 līdz 16:00.
Visas dienas bez pusdienas pārtraukuma.