Aktualitātes
Durvis vēris mājražotāju un amatnieku produkcijas veikals “Klaips un Kaste"

klaips un kaste
  Pateicoties Tukuma novada pašvaldības grantu konkursā “Radi Tukumam” iegūtajam atbalstam, šā gada 16.janvārī Tukumā, Brīvības laukumā 2, durvis vēris SIA “KunK” mājražotāju un amatnieku produkcijas veikals “Klaips un Kaste”.
Konkursa mērķis bija iedvesmot jaunos un topošos uzņēmējus aktīvai rīcībai un radošām iniciatīvām, kas balstītas mākslā un kultūrā, risinot sociālos jautājumus un atbilstīgi ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem. Aktivitātes bija jāveic Tukuma pilsētā, attīstot uzņēmējdarbību Pils ielā, Brīvības laukumā un vecpilsētā.
Grantu konkursa ietvaros SIA “KunK” idejas īstenošanai par vietējo mājražotāju un amatnieku ražojumu tirdzniecības vietas izveidi tika piešķirti 2950 euro.


Veikalā “Klaips un kaste” tiek piedāvāta Tukuma novada lauksaimniecības produkcija un mājražotāju izstrādājumi, kā arī Tukuma novada amatnieku ražojumi. Paralēli veikala telpās sadarbībā ar Tukuma novada amatnieku un mājražotāju biedrību „Tukuma Klēts” tiks organizēts pārtikas un amatnieku izstrādājumu tiešās pirkšanas punkts un radošā darbnīca.
Veikala darba laiks: darbadienās 10.00-19.00, sestdienās 10.00-17.00, svētdienās 10.00-14.00.