Aktualitātes
Tiek atzīmēti Slampes koģenerācijas stacijas spāru svētki

 

IMG 7240
22.decembrī svinīgi tika atzīmēti Slampes koģenerācijas stacijas spāru svētki. Koģenerācijas stacijas būvdarbus SIA „Amatnieks” uzsāka šā gada oktobrī un īsā laika posmā ir paveikti lieli darbi – uzcelta 580 m2 liela ēka. Vēl gan jāveic virkne ēkas iekšdarbu un koģenerācijas iekārtu uzstādīšana. Šī ir pirmā no četrām šķeldas koģenerācijas stacijām, kuru būvniecību Tukuma novadā īsteno SIA „Tukums REN”. Koģenerācijas stacijas tiks būvētas arī Džūkstes, Tumes un Degoles pagastos.
SIA „Tukums REN” pārstāvis Armands Zemītis savā uzrunā pateicās Tukuma novada Domei par atbalstu un SIA „Amatanieks” par spēju divu mēnešu laikā paveikt kvalitatīvu un apjomīgu darbu: „Cerot arī turpmāk uz veiksmīgu sadarbību, novēlu, lai pavasarī mēs tiktos uz koģenerācijas stacijas oficiālu atklāšanu.”


Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans uzrunā atgādināja, ka darbs pie koģenerācijas staciju projekta tika uzsākts jau 2011.gadā un pagājuši 4 gadi, līdz uzcelta pirmā būve: „Darbs pie šī projekta realizācijas nav bijis viegls, nācās saskarties gan ar nesapratni, gan neticību. Paldies celtniekiem par vēl vienu sakārtotu vietu mūsu novadā!”

Foto galerija