Aktualitātes
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas studenti saņem augstāko izglītību apliecinošus dokumenus

rpiva
  Ziemassvētku gaisotnē un īpašā svētku noskaņā 12. decembra pēcpusdiena atnāca Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Tukuma filiālē. Pamatojoties uz sekmīgi realizētu studiju programmu, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Tukuma filiāli absolvēja sešpadsmit 1.līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju programmas “Komercdarbības organizācija” studenti un septiņi profesionālās bakalaura studiju programmas “Pirmsskolas un sākumskolas skolotājs” studenti, kuri saņēma augstāko izglītību apliecinošus dokumentus.


Izlaiduma pasākumā piedalījās un absolventus, kā arī Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas kolektīvu sveica Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, novēlot neapstāties pie sasniegtā, prasmīgi pielietot iegūtās zināšanas, radošas turpmākās darba gaitas, nenogurstoši domāt par izaugsmi un kopīgu sadarbību novada attīstībai.
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Tukuma filiāles vadītāja Jolanta Batina novēlēja absolventiem darbīgu ikdienu, gaiša prieka un labestības piepildītas dzīves dienas.
Par kopīgu sadarbību sirsnīgi un mīļi absolventiem pateicās Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas pasniedzēja Dzintra Rabkeviča un docents Jānis Viržbickis.
Pasākumā muzikālu veldzējumu sniedza akustiskās mūzikas skanējums un dziesmas Tukuma 2.pamatskolas jauniešu izpildījumā.
Vēlam jaunajiem speciālistiem ticību, cerību un veiksmi turpmākajos dzīves posmos!