Aktualitātes
Kopā ar "Purina" gādā par patversmēm

PURINA facebook mājaslpp draugiem
Tuvojoties aukstajam un mitrajam laikam, dzīvnieku barības ražotājs PURINA aicina parūpēties par dzīvniekiem, kuri mitinās patversmēs visā Latvijā. Tev mājās lieki vietu aizņem vecas segas, neizmantoti dvieļi, kā arī avīžu ķīpas? Nes tās uz PURINA busiņu, saņem pārsteiguma dāvanas no PURINA, un PURINA visu savākto kopā ar barību patversmju iemītniekiem aizvedīs uz dzīvnieku patversmēm.


Dzīvnieku vajadzībām noderēs dažāda veida auduma izstrādājumi bez pogām, rāvējslēdzējiem, kā arī citiem elementiem, vispiemērotākās būs segas un dvieļi. Visiem, kas sniegs savu artavu patversmju dzīvnieku apstākļu uzlabošanā, PURINA būs sagādājusi pārsteiguma dāvanas – mājas mīluļu saimniekiem noderēs Purina barība, savukārt pārējiem – dažādi suvenīri.
PURINA buss Tukuma pilsētā ieradīsies 20.oktobrī, laikā no plkst. 8.00 līdz 10.00. Ziedojumus būs iespējams nodot Tukuma novada Domes stāvlaukumā, Talsu ielā 4. Visas saziedotās mantas, kā arī PURINA barība tiks nogādāta Tukuma dzīvnieku patversmei. PURINA saka lielu paldies par atbalstu Tukuma novada Domei.
PURINA par dzīvniekiem rūpējas jau vairāk nekā 100 gadus, nepārtraukti ieguldot sagatavotās barības kvalitātes uzlabošanā, kā arī iesaistās viņu labturības standartu paaugstināšanā visā pasaulē un uzlabo kopējo izpratni par to, kas viņiem patiesi vajadzīgs.