Aktualitātes
Tukumā notiks aktieru atlase jaunajam TV projektam

TUKUMSATLASE
  No 21. līdz 27. septembrim Tukumā tiks uzņemtas četras sērijas jaunam TV projektam, kurš atspoguļos stāstus par spraigām un samezglotām situācijām cilvēku dzīvē. Ja jūti sevī aktiera talantu vai vienkārši vēlies izaicināt pats sevi, droši nāc uz atlasi jau 19. septembrī Tukuma pilsētas Kultūras namā vecajā daļā no plskt.15:00-18:00.
Uz dalībnieku atlasi aicināti visi interesenti, kuri vēlas piedalīties projekta filmēšanā vecumā no 10-65 gadiem. Iepriekšējā pieredze aktiermeistarībā nav nepieciešama, galvenais ir vēlme piedalīties trīs dienu piedzīvojumā kopā ar filmēšanas profesionāļiem.
Uz aktieru atlasi nav nepieciešams īpaši sagatavoties. Ar katru filmēties gribētāju mēs aprunāsimies un iepazīsimies individuāli un izspēlēsim kopā nelielu mūsu sagatavotu etīdi.

Aktieru atlase notiks 19. septembrī no plkst. 15.00 līdz 18.00 Filmēšanās būs interesants piedzīvojums un iespēja ielūkoties filmēšanas aizkulišu dzīvē trīs dienu garumā.


• Aicina pieteikties arī brīvprātīgos palīgus, kam interesē filmēšanas process, kas labi pārzina Bausku, tās apkārti un vēlas iegūt jaunu pieredzi kā arī šoferis filmēšanas grupai.
• Seriāla filmēšanai tiek meklētas arī vairākas privātmājas. Ja nejūti sevī aktiera talantu, bet ir interese ielūkoties seriāla tapšanas aizkulisēs, tad šī būs lieliska iespēja.

Iepriekš pieteikšanās nav nepieciešama.
Neskaidrību gadījumā rakstiet uz e-pastu aizdomigigadijumi@gmail.com
Vai zvaniet 27029134 (Kate)