Pašvaldība
Reģionālais seminārs "Jauno uzņēmēju skola 2019"

JAL reg sem tukums
Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros organizēs semināru "Jauno uzņēmēju skola 2019".

Seminārā dalībniekus ar saviem biznesa veiksmes stāstiem iedvesmos esošie uzņēmēji, LIAA biznesa inkubatoru pārstāvji, SMU programmas dalībnieki atklās savu pieredzi un ieguvumus, un JA Latvia pārstāvji pastāstīs par iespēju uzsākt uzņēmējdarbību jau skolas laikā. Īpašais viesis — uzņēmēja Ieva Kalve — stāstīs, kas ir viedā ekonomika un kā tā var palīdzēt veidot inovatīvus un tehnoloģiskus SMU. SMU varēs saņemt individuālas konsultācijas par sava uzņēmuma darbību un attīstību, kā arī dalībniekiem būs iespēja apgūt dažādas ar uzņēmējdarbību un radošo domāšanu saistītas prasmes radošajā RTU Riga Business School darbnīcā.

"Jauno uzņēmēju skola 2019" ir vienas dienas seminārs, kas šogad norisināsies:

17. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 15.00 Zemgales vidusskolā, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novadā.

Anketas saite Tukuma semināram ir publicēta mājaslapā: www.jalatvia.lv/bnews/global/790

VIETU SKAITS IR IEROBEŽOTS!

Pasākums tiek īstenots LIAA projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Skolēnu mācību uzņēmumu programmas ilggadējs atbalstītājs ir Swedbank Latvia

Tukuma novada Izglītības pārvaldes
Izglītības darba vecākā speciāliste
Angelika Dembovska

Jyunior achivement