Pašvaldība
Aicina iedzīvotājus pieteikties uz bezmaksas juridiskajām konsultācijām Tiesu izpildītāju dienās

TI dienas
6. un 7. martā Tiesu izpildītāju dienās iedzīvotājiem būs iespēja saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas par parādnieka un piedzinēja tiesībām un pienākumiem.

Konsultācijas klātienē varēs saņemt visu tiesu izpildītāju birojos visā Latvijā biroju darba laikā. Tāpat konsultācijas minētajā laikā varēs saņemt pa tālruni, zvanot uz zvērinātu tiesu izpildītāju birojiem.

Aicinām iedzīvotājus bezmaksas juridiskajām konsultācijām pie sev interesējošā tiesu izpildītāja pieteikties jau laikus. Visu tiesu izpildītāju biroju adrešu un tālruņu saraksts pieejams Zvērinātu tiesu izpildītāju tīmekļa vietnē www.lzti.lv  sadaļā "Zvērināti tiesu izpildītāji". 

Bezmaksas konsultācijām pie zvērināta tiesu izpildītāja iespējams pieteikties gan zvanot, gan elektroniski sūtot e-pastu. Jāuzsver, ka ikvienam interesentam iespējams pieteikties pie jebkura tiesu izpildītāja. Piemēram, ja cilvēks dzīvo Liepājā, viņam nav obligāti jādodas pie tiesu izpildītāja Liepājā, bet intereses gadījumā var apmeklēt arī jebkuru tiesu izpildītāju ikvienā citā Latvijas pilsētā. Tāpat interesenti var zvanīt jebkuram tiesu izpildītājam visā Latvijas teritorijā.

Tiesu izpildītāju dienas ir Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes 2016. gadā aizsākta iniciatīva. To mērķis ir dot iespēju cilvēkiem bez maksas saņemt juridiskās konsultācijas, kā arī uzzināt vairāk par tiesu izpildītāju darbu Latvijā.