Pašvaldība
No 26. aprīļa gaidāmas izmaiņas maršrutā Tukums–Smārde, Tukums–Apšuciems, Tukums–Lapmežciems, Tukums-Zemīte

autotransp
Ņemot vērā pasažieru pieprasījumu pēc sabiedriskā transporta pakalpojumiem, no 2019. gada 1. februāra tiek pagarināts eksperimenta laiks maršruta Nr.7354 Jelgava–Tukums reisam, kas Tukuma autoostā tiek uzsākts katru darbadienu plkst. 8.10, savukārt Jelgavas autoostā – plkst. 11.30.

Papildu autobusu reisi maršrutā Jelgava-Tukums uz eksperimenta laiku tika ieviests no pērnā gada 1.novembra līdz šī gada 1.februārim. Ņemot vērā pasažieru pieprasījumu pēc sabiedriskā transporta pakalpojumiem, eksperimenta laiks tiks pagarināts un attiecīgie autobusi turpinās kursēt arī februārī.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu. Atgādinām, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažierus aicinām ziņot mūsu kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.