Pašvaldība
Aicinām uzņēmumus pieteikties "Ēnu diena 2019"

Jau 18. gadu notiks Ēnu diena, kas Latvijā iemanto arvien lielāku popularitāti. Pagājušajā gadā Ēnu dienai pieteicās 1542 darba devēji kopā piedāvājot 8044 vakances, kas ir par 17% vairāk nekā 2017. gadā.

Skolēni izrāda lielu interese par piedāvātajām vakancēm, un pagājušajā gadā pieteikumus iesniedza 49 000 ēnotāju, tādēļ uzņēmējiem tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos speciālistus.

Tukuma novada Dome aicina darba devējus būt aktīviem un iesaistīties nākamo darbinieku iepazīstināšanā ar reālo darba vidi un profesijām.

Kā tas notiek?

  1. Lai pievienotu vakanci, darba devējam jāreģistrējas vai jāatjauno savs iepriekšējo gadu profils ĒNU DIENAS portālā www.enudiena.lv un jāaizpilda vakances pieteikuma anketa. Darba devēju pieteikšanās notiks līdz 30.01.
  2. Skolēni savukārt izvērtē pieejamās vakances un piesakās uz vienu izvēlēto vakanci, rakstot motivācijas vēstuli. Ēnu devējs izskata motivācijas vēstules, izvērtē pieteikumus un apstiprina tos vai noraida. Tālāk ēnu devējs sazinās ar saviem ēnotājiem personīgi un norunā tikšanos ĒNU DIENĀ, 13. februārī.

Sīkāka informācija un Ēnu dienas nolikums: https://enudiena.lv/jaunumi/aicinam-darba-devejus-pieteikt-vakances-enu-dienai-2019