Pašvaldība
Svētku gaidās Tukumā izej vakara pastaigā!

Tiklīdz Brīvības laukumā uzstādīta lielā egle, vakaros pilsētas centrā manāma rosība, kuru rada vecāki, kas iznākuši pastaigā ar bērniem un aplūko eglīti. Šogad kopā ar pilsētas ainavu arhitektiem izveidots pastaigu maršruts vakariem – laikā kad ne vien bērniem dienas rosība beigusies, bet arī vecākiem vairs nav jādomā par darbu – tas ir īstais brīdis, lai dotos pastaigā pa pilsētu un vērotu Ziemassvētku rotājumus.

Tukuma tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis nelielu plāniņu, kur šobrīd doties, gūt svētku sajūtu un nobildēties. Lai pastaiga būtu interesantāka, katrā gaismas objektā izdomāts kāds uzdevums, kas jāizpilda. Vairāk tie adresēti bērniem, taču arī lielajiem varētu būt interesanti.

Vairāk informāciju par izgaismotajiem objektiem un uzdevumiem, kas pie tiem veicami meklējiet Tukuma tūrisma informācijas centra tīmekļa vietnē www.visittukums.lv.

Jāpiebilst, ka pēc Trešās Adventes pilsētas ielās dosies Rūķu komanda, kas vērtē pilsētas rotājumus uz svētkiem. Gan pilsētas uzņēmumi – kafejnīcas un veikaliņi, gan arī iedzīvotāji – ēku īpašnieki un pilsētas patrioti greznosies uz svētkiem, lai pašiem prieks un pilsēta smuka, un katru vakaru, dodoties pastaigā pa pilsētu, ikviens ieraudzītu ko jaunu un prieku radošu. Svētkus sajūtu mēs varam radīt tikai kopā!

Ja vēlies, lai arī Tevi apciemo Rūķu komanda un novērtē Tavu ieguldījumu svētku sajūtas radīšanā, tad piesaki apdresi elektroniski https://ej.uz/ZiemassvetkuSmukums vai zvanot pārvaldes sekretārei Anitai Belousai pa tālr.: 63122231

Lūgums no pilsētas rotātāju puses – neizmantojiet izvietotos objektus kā balstus fotografējoties vai kā fizisko aktivitāšu veikšanai nepieciešamos atribūtus. Ja manāt nekārtības vai ka kāds no objektiem ir bojāts, vai tam ir problēmas ar elektrības padevi, sazinieties ar Tukuma tūrisma informācijas centru vai zvaniet pilsētas dispečerdienestam pa tālr.: 8881.