Pašvaldība
Sveicam Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienā

latvija 340643731
Tukuma novada Domes vārdā no sirds sveicu Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienā! 18. novembris mūsu tautai ir īpašu izjūtu laiks, un, atskatoties uz aizvadīto gadu simtu, zinām, ka šajā laikā izdzīvota gan uzdrīkstēšanās, gan neticība, gan izmisums, gan cerība un pārliecība, bet katru reizi pāri visam stāv mīlestība uz savu dzimto zemi – Latviju.

Valsts svētkos vēlos pateikties ikvienam Tukuma novada iedzīvotājam, kurš ar savu darbu, labajām domām palīdz augt un pilnveidoties pilsētai, savam pagastam, mūsu novadam un Latvijai. Īpaša pateicība novada uzņēmējiem, kas rada darbavietas, nodrošina nodokļu ieņēmumus pašvaldībai tās funkciju realizācijai, ir mūsu valsts labklājības un ekonomiskās izaugsmes pamats.

Es novēlu, lai katrs Tukuma novada iedzīvotājs savā sirdī atrastu vietu lepnumam un iedvesmai, lai izjustu sevi kā daļu no vienotas Tukuma novada saimes, kas saskaņoti veic kopēju darbu Latvijas izaugsmei.

Vēlu ikvienam no Jums stipru veselību, darba sparu, saticību un savstarpēju uzticēšanos ģimenēs, prātā gaišas domas, jo tikai ar pozitīvām emocijām, radošu, pilnvērtīgu darbu mēs spēsim vairot gan savu, gan mūsu Latvijas labklājību!

Lai skaisti un svinīgi Valsts svētki!

Ēriks Lukmans

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs