Pašvaldība
Jaunmoku pilī notiks ikgadējais Tukuma novada uzņēmēju godināšanas pasākums “Tukuma novada uzņēmējs 2018”

TNU2018
12.oktobrī, plkst. 19.00 “Jaunmoku pils” Muižas ēkas telpās notiks īpaši Tukuma novada uzņēmējiem paredzēts pasākums, kurā tiks sumināti iepriekšējā gada veiksmīgākie, čaklākie un sabiedriski atbildīgākie uzņēmēji Tukuma novadā.

Apbalvošanas ceremonija jau ir kļuvusi par tradīciju, un pašvaldībai tā ir iespēja izteikt pateicību vietējiem uzņēmējiem un parādīt, ka uzņēmēju veikums un padarītie darbi nav palikuši nepamanīti.

Vakaru iesākot, viesi, kuri vēlēsies, varēs ierasties agrāk, lai apmeklētu gida vadītu ekskursiju pa pili un apskatītu pils apkārtni. Ekskursiju sākums 17:45 un 18:00.

Sākot ar 19:00 Muižas ēkā notiks svinīgā uzņēmēju sumināšana, un neformālā gaisotnē būs iespēja dibināt jaunus kontaktus, baudīt gardu maltīti un deju vakaru. Vakaru vadīs pazīstamais aktieris Lauris Dzelzītis, bet par muzikālo noskaņu rūpēsies mūziķi “No boundaries”.

Tukuma novada Dome laipni aicina uz svinīgo pasākumu ikvienu novada uzņēmēju! Pieteikties un saņemt ielūgumus iespējams pie Tukuma novada Domes uzņēmējdarbības veicināšanas speciālista Artūra Doveika: arturs.doveiks@tukums.lv, 63107284, 26197340. Pasākumā ieeja notiks tikai ar ielūgumiem, tādēļ aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.