Pašvaldība

29. augustā no plkst. 15.00 līdz 16.30 Tukuma bibliotēkā (Šēseles iela 3) notiks digitālo prasmju darbnīca, kurā aicināts katrs, kas vēlas atvieglot savu ikdienu, lietojot e-pakalpojumus. 

Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, valsts šodien cilvēkiem piedāvā vairāk iespēju nekā jebkad iepriekš! Jau pašlaik portālā Latvija.lv ir pieejami 500+ valsts un pašvaldību e-pakalpojumu, kas atvieglo ikdienu! Plašāk par tiem aicinām uzzināt pie tējas tases kopā ar leģendāro aktieri Mārtiņu Vilsonu un atraktīvo mūziķi Māru Upmani-Holšteini! Esošās un jauniegūtās zināšanas pārbaudīt aicināsim īpašās prāta spēlēs, bet par omulīgu pasākuma atmosfēru rūpēsies TV personība Juris Šteinbergs.
Portāla Latvija.lv lietotāju skaits strauji tuvojas miljonam, tāpēc aicinām - negaidi un sev aktuālās dzīves situācijas risini digitāli arī Tu! Jā, tagad ikdienas situācijas ir iespējams atrisināt tiešsaistē - vairs nav jāmēro ceļš līdz valsts iestādei, un tā ir iespēja ietaupīt gan laiku, gan naudu! Vēl neesi uz “Tu” ar e-pakalpojumu lietošanu? Nepalaid garām iespēju pilnveidot zināšanas - 29. augustā nāc un piedalies digitālo prasmju darbnīcā, kas notiks Tukuma bibliotēkā (Šēseles iela 3) no plkst. 15.00
līdz 16.30.
Neformālā gaisotnē visas neskaidrības par e-pakalpojumu lietošanu kliedēs e-pārvaldes eksperti un digitālie aģenti, kuri soli pa solim nodemonstrēs, kā dzīves situācijas viegli un ērti vari atrisināt digitālā vidē!

Aicināts ikviens interesents.