Pašvaldība
Maini dzīvi, piedalies projektā “PROTI un DARI!”

Dari prooti
Iemesli, kāpēc šodien jaunieši nemācās un nestrādā, ir visdažādākie – kādā brīdī pazūd motivācija un mācītiesprieks, piedzimst bērniņš, dodas darba meklējumos uz ārzemēm un citi.

Balstoties uz Tavām prasmēm, interesēm, iespējamajiem attīstības virzieniem un vajadzībām, tikai Tev tiks izstrādāta individuālo pasākumu programma, piedāvājot dažādus, tieši Tev piemērotus atbalsta pasākumus, tiksi iepazīstināts ar dažādām profesijām, reālo darba dzīvi. Īpaši plānots darbvietu apmeklējums.Būs iespējas izmēģināt sevi brīvprātīgajā darbā. Varbūt turpināsi izglītoties kādā no mācības iestādēm?

Tāpēc, ja esi jaunietis vecumā no 15 līdz 29 gadiem,

- nemācies,
- nestrādā algotu darbu,
- neapgūsti arodu pie amata meistara,
- neesi reģistrēts Nodarbinātības valsts aģentūrā (NVA) kā bezdarbnieks -

Piesakies atbalstam projektā “PROTI un DARI!” pie programmas vadītājas Tukuma novada sociāla dienestā: Laila Dembovska, tālrunis 29169395, e-pasts: laila.dembovska@tukums.lv un Nataša Porfirova, tālr: 27263909, e-pasts: natasa.porfirova@tukums.lv

Var arī pie sava pagasta/ pilsētas sociālā darbinieka.

Aicinām apmeklēt pasākumus, kas notiek vienu reizi mēnesī projekta "Proti un dari" ietvaros, Tukuma novada multifunkcionālajā jauniešu centrā, Sporta ielā 1, Tukuma, "Jauniešu māja". Datumu lūdzam precizēt pie programmas vadītājām.

Vairāk informācija par projektu:
http://jaunatne.gov.lv/lv/jauniesu-garantija/par-projektu-proti-un-dari 

Projekta profils Facebook: https://ej.uz/1pf1