Pašvaldība
Olimpietis aicina noskriet 5km Tukumā

Plakāts gatavs

2.septembrī, nākamajā dienā pēc Zinību dienas Tukumā norisināsies pirmais „Tukuma Rozes 2017” skrējiens, kurā ikkatrs aktīvu dzīvesveidu dzīvi mīlošs, sportisks un aizrautīgs tukumnieks un pilsētas viesis varēs piedalīties 5 km skrējienā pilsētvidē un baudīt aizraujošu, radošu un jautru atmosfēru.

Pasākuma diena būs piepildīta ar dažādām sportiskām aktivitātēm. Rīts iesāksies ar Latvijas – Lietuvas - Igaunijas - Zviedrijas valstu komandu sacensībām soļošanā 5, 10 un 20 km distancēs. Paralēli jau 13. reizi norosināsies olimpieša Modra Liepiņa kauss soļošanā nelielākās distancēs - 500m un 1, 2, 3, 5km. Lai pasākums būtu saistošs profesionāliem sportistiem, sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību notiks LR čempionāts 5 km šosejas skrējienā. Mazākie pasākuma dalībnieki varēs piedalīties 500 m un 1 km skrējienā.

Pasākuma organizators, olimpietis Modris Liepiņš aicina: „Nāciet! Atbalstiet! Startējiet!”

Reģistrēšanās skrējienam elektroniski interneta vietnē www.sportlat.lv līdz 30. augustam. Reģistrēties būs iespējams arī sacensību dienā uz vietas.

5 km skrējiena starti paredzēts pa vecuma grupām, sākot no plkst. 13:30, savukārt soļošanas starti, sākot no plkst. 10:00. Visu sacensību sākums un finišs pie Tukuma ledus halles, Stadiona ielā 3, Tukumā.

Organizatori - biedrība „Hokeja Klubs Tukums” sadarbībā ar SIA „Tukuma ledus halle” un Latvijas vieglatlētikas savienību.

Kontaktpersona:

Modris Liepiņš
Tālrunis: 26635775
E-pasts: modris.liepins@tlh.lv
#TukumaRoze
www.tlh.lv 

https://www.facebook.com/TukumaRoze/