Pašvaldība
Šīs nedēļas nogalē - Curling Summer Cup Tukums 2017

kerlings

Šo piektdien 21.jūlijā Tukuma ledus hallē sāksies jau trešais starptautiskais turnīrs kērlingā Summer Curling Cup Tukums 2017. Turnīrā piedalās 24 komandas, kuru sastāvā būs pārstāvji no 12 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Somijas, Šveices, Kanādas, Dānijas, Vācijas, Skotijas un Anglijas

Turnīra dalībnieki sadalīti trijās grupās pa astoņām komandām. Pirmās trīs spēles tiks aizvadītas apakšgrupu ietvaros, pēc kuru rezultātiem komandas tiks pārgrupētas Zelta (1.-8.v.), Sudraba (9.-16.v.) un Bronzas (17.-24.v.) grupās. Šajās grupās komandas aizvadīs vēl pa divām spēlēm, kas arī noteiks galīgo vietu sadalījumu un turnīra uzvarētāju.

Turnīra debijas gadā par uzvarētājiem kļuva internacionālā komanda „Medved”, savukārt pagājušajā gadā triumfēja Rudzīšu kērlinga kluba komanda no Latvijas. Abas komandas piedalīsies arī šogad, lai gan šogad par galvenajiem turnīra favorītiem uzskatāmas pagājušās sezonas Latvijas čempionāta vīriešu komandām finālisti – Junkers Bosch un kērlinga kluba Rīga komandas. Tāpat noteikti vadošo komandu skaitā būs arī Lietuvas nacionālā vīriešu izlase “T-Rink” un Latvijas sieviešu čempionāta finālistes – Ievas Bērziņas komanda, kā arī pieredzējušā Somijas komanda “HarjaWalta”. Atsevišķās Latvijas komandās uz turnīru ir apvienojušies pieredzējuši spēlētāji visdažādākās kombinācijas, kas kopumā sola aizraujošu un interesantu turnīru.

Spēles norisināsies no 21. līdz 23.jūlijam Tukuma ledus hallē (www.tlh.lv), spēļu sākums 21.07. plkst. 8.00, finālspēles 23.jūlijā plkst. 13.40.

Spēļu rezultāti un grafiks http://www.curlingsummercup.lv/

Turnīru organizē Rudzīšu kērlinga klubs sadarbībā ar Tukuma ledus halli un ar Latvijas kērlinga asociācijas, SIA „ALD Automotive”, SIA „Glazura AG”, Tukuma novada pašvaldības, AS „Tukuma piens” atbalstu”.

LOGO labs