Pašvaldība
Tukumnieki izcīna piedzīvojumu visai klasei 1000 € vērtībā!

mw4a8442 1078174075

Katru gadu Jūrmalā, Dzintaru pludmalē maija beigās notiek Zelta Zivtiņas čempionāts. Šogad tas notika jau vienpadsmito reizi un jau ir kļuvis par labu tradīciju. Lai varētu piedalīties finālā, klases izpildīja mājas darbus un sākumā izcīnīja iespēju piedalīties pusfinālā, kurš notika Liepājā, 10. maijā. Mūsu skolu pārstāvēja piecas klases - 5.a; 5.b; 6.b; 7.a un 9.b klase. Liepājā 9. b klase izcīnīja iespēju piedalīties 27. maija finālsacensībās Dzintaru pludmalē.

6. a klasei dalība finālā bija jāizcīna, izmantojot otro iespēju – pildot gan individuālos, gan kolektīvos uzdevumus digitālajā pusfinālā. Gāja dažādi. Dažs labs vairs neticēja, ka izdosies tikt uz finālu, tomēr notika neticamais – 21. maijā, lasot digitālā pusfināla rezultātus, ieraudzījām savas klases nosaukumu to 18 Latvijas skolu klašu sarakstā, kuri tika uzaicināti piedalīties finālā.

Tātad 27. maijā uz Dzintaru pludmali devās divas klases no Tukuma 2. pamatskolas - 9. b klase (kl. audzinātāja Diāna Kovaļova), kuri ir "veterāni" šajā pasākumā, jo jau no 4. klases piedalījušies fināla sacensībās piecas reizes, un 6. a klase, kuri arī piedalījās jau trešo reizi. 6.a klases komandas starts šoreiz vainagojās ar panākumiem, jo, pateicoties skolēnu saliedētībai, attapībai un veiklībai, komanda izcīnīja 3. vietu un balvu - aizraujošu piedzīvojumu visai klasei 1000 € vērtībā.

Jāsaka liels „paldies” visiem 6.a klases vecākiem, it īpaši –Jēkaba mammai, Evas mammai un tētim un Ances mammai un tētim, kuri arī šogad klātienē atbalstīja un uzmundrināja.

Tukuma 2. pamatskolas 6.a klases audzinātāja Agrita Apine.