Pašvaldība
Iemūrēta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm

IMG 8487

2017. gada janvārī tika uzsākta Tukuma 3. pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecība.

Šodien plkst. 10.00 jaunās būves pamatos svinīgi tika iemūrēta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm. Svinīgajā brīdī uzrunas teica novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, SIA „Selva Būve ” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, Tukuma Sporta skolas direktors Sergejs Kovaļovs. (FOTO)

Vienošanās par Tukuma 3. pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecībuas tika parakstīts starp Tukuma novada Domi un SIA “Selva Būve” 2016. gada 1. decembrī.

Uzņēmums apņēmies objektu uzbūvēt par kopējo summu 4332822,17 EUR (četri miljoni trīs simti trīsdesmit divi tūkstoši astoņi simti divdesmit divi eiro 17 centi). Būvdarbi tika uzsākti 2017. gada janvārī un tos plānots pabeigt līdz 2018. gada martam. Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas. Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.

Projekta mērķis ir atrisināt sporta zāles neesamību Tukuma 3.pamatskolai un sporta zāļu trūkumu sporta aktivitātēm Tukuma Sporta skolai.

Atbilstoši publiskā iepirkuma rezultātiem un noslēgtajam tehniskā projekta izstrādes līgumam, arhitektu birojs SIA “Skonto būve” sagatavoja Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvprojektu un iepriekšējā gada jūnijā tika izsludināts publiskais iepirkums par Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvdarbu veikšanu, kurā par labāko pretendentu tika atzīts SIA “Selva būve”.

Projekta būvuzraudzību veic personu apvienība: SIA “Būves birojs” un Raimonds Bretšneiders.