Pašvaldība
Paziņojums par Tukuma novada attīstības programmas 2015.-2021.gadam Investīciju plāna (IP 2021.2) aktualizāciju

iNFORMACIJA

2017.gada 30.martā apstiprināti saistošie noteikumi Nr.5 „Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma nodrošināšanu Tukuma novada pašvaldībā”.

Saistošie noteikumi izdoti saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma 3.panta trešo daļu, likuma “Par pašvaldībām” 43.panta trešo daļu, Ministru kabineta 27.05.2003. noteikumu Nr. 275 “Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu samaksas kārtība un kārtība, kādā pakalpojuma izmaksas tiek segtas no pašvaldības budžeta” 6.punktu.

Saistošie noteikumi nosaka kārtību, kādā Tukuma novada pašvaldība izvērtē personu, kura vērsusies pašvaldībā ar pieprasījumu ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma saņemšanai, un viņa apgādnieku materiālo stāvokli samaksai par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu, kā arī kārtību, kādā pakalpojuma izmaksas tiek segtas no pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Ar saistošo noteikumu Nr.5 „Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma nodrošināšanu Tukuma novada pašvaldībā” pilnu tekstu varat iepazīties mājas lapā www.tukums.lv  sadaļā pašvaldība -> saistošie noteikumi un informatīvā izdevuma Tukuma Laiks nākamajā – jūnija numurā.