Pašvaldība
Iespēja pieteikties pasākumam "Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā"

Ja nodarbojies ar brīvā laika pavadīšanas iespēju organizēšanu bērniem un jauniešiem ārpus skolas vai arī vēlies popularizēt savu aktivitāti un iesaistīt jaunus dalībniekus, tad piesakies! 

Līdz 20.augustam iespējams aizpildīt dalībnieku pieteikuma anketu, un 8.septembrī piedalies pasākumā "Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā"!

Pasākumu "Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā" Tukuma novada Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar Izglītības pārvaldi organizē jau otro gadu. Arī šogad visi kopā vērosim dalībnieku priekšnesumus un prezentācijas, paši aktīvi iesaistīsimies meistarklasēs un radošajās darbnīcās Tukuma Kultūras namā. Dažādas sporta aktivitātēs iesaistīsimies un paraugdemonstrējumus redzēsim Brīvības laukumā.

Esi aktīvs un izmanto iespēju! Pastāsti par savu nodarbību, pulciņu, meistarklasi, radošo darbnīcu, treniņiem vai citu aktivitāti, ko organizē bērniem un jauniešiem! Iesaisti jaunus dalībniekus!

Lai uzzinātu plašāku informācija par pieteikšanos un pasākuma plānoto norisi, zvani Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākajai speciālistei Angelikai Dembovskai pa tālr. 63107274; 25433432, vai raksti e-pasts: angelika.dembovska@tukums.

Piesakies un tiekamies 8. septembrī Tukuma Kultūras namā un Brīvības laukumā!