Pašvaldība
Tukuma novada internātpamatskolas direktora amatā iecelta Silva Freimane

IMG 2086
Ar Tukuma novada Domes 2018.gada 31.maija lēmumu (prot.Nr.10, 2.§.) Tukuma novada internātpamatskolas amatā tika iecelta Silva Freimane, kura jaunās darba gaitas sāks no 2018.gada 23.augusta.


Konkurss uz Tukuma novada internātpamatskolas direktora amatu tika izsludināts šā gada 13.aprīlī, tam pieteicās divi pretendenti. Izvērtējot konkursa pirmajā un otrajā kārtā iegūtos rezultātus, atbilstīgi atklātā konkursa nolikuma prasībām, komisija kā pretendentu Tukuma novada internātpamatskolas direktora amatam izvirzīja S. Freimani.

S. Freimane izglītības jomā strādā jau 29 gadus, tostarp Irlavas vidusskolā strādājusi par skolotāju, Tukuma Vakara un neklātienes vidusskolā par direktora vietnieci audzināšanas darbā, bet kopš 2016. gada janvāra par skolas direktori.

S. Freimane izteica deputātiem pateicību par uzticēšanos, izvirzot un apstiprinot viņas kandidatūru Tukuma novada internātpamatskolas direktora amatam: “Es zinu, ka nākamajā gadā man būs gana daudz darba un zinu, ka strādājot, darbojoties un runājot, visas problēmas var atrisināt. Viens no prioritārajiem virzieniem, ko es vēlos paveikt, ir šīs skolas pārveidošana par attīstības centru. Šiem skolēniem ir svarīgs ne tikai mācību darbs, bet arī saņemt rehabilitāciju un atbalstu, tāpēc viens no attīstības centra galvenajiem uzdevumiem būtu sniegt konsultatīvu un pedagoģisku palīdzību gan novada pedagogiem, gan skolas izglītojamiem un to vecākiem. Tas ir gana liels izaicinājums, bet esmu gatava ar lielu atbildības sajūtu šo darbu turpināt.

Vēlam veiksmi un izturību, uzsākot jaunās darba gaitas!