Pašvaldība
„Quality-3C Child"

erasmus logo Pienenite

No  20. līdz 22. martam Erasmus+ projekta „Quality-3C Child" (kas tulkojumā nozīmē "Kvalitāte- 3C bērns" (dzīvespriecīgs, drošs, radošs bērns)" dalībnieki - 11 pirmsskolas iestāžu vadītāji un skolotāji ieradīsies Tukuma novada pirmsskolas izglītības iestādē "Pienenīte".  

Projekta mērķis izstrādāt apmācības un audzināšanas procesa kvalitātes novērtēšanas standartu un kritērijus, kā arī paaugstināt dalībnieku profesionālo kompetenci. 

Projekta sadarbības partneri ir pirmsskolas izglītības iestādes no Igaunijas (koordinatori), Grieķijas, Horvātijas, Portugāles un Latvijas. 

Viena no projekta aktivitātēm ir anketēšana par pirmsskolas apmācībām, audzināšanas procesa kritērijiem un kvalitāti. Viedokļu noskaidrošana ar anketu palīdzību veicinās kvalitātes kritēriju sagatavošanu.

Pērn, no 3. līdz 9. decembrim PII "Pienenīte" pedagogi D.Bičole, R.Segliņa, B.Zunde devās darba sanāksmē uz Horvātijas pirmsskolas iestādi Jarun, lai prezentētu savu un iepazītu dalībvalstu pieredzi par bērnu attīstības novērtēšanu. 

Erasmus+ projekts „Quality-3C Child" sākās jau 2016. gada septembra un ilgs līdz 2018. gada septembrim.