Pašvaldība
Paziņojums par Tukuma novada attīstības programmas 2015.-2021.gadam Investīciju plāna (IP 2021.2) aktualizāciju

iNFORMACIJA

Fiziskās personas, kuras neveic nekāda veida saimniecisko darbību un brīvprātīgi vēlas iesniegt gada ienākumu deklarāciju par 2017. gadu, lai saņemtu atpakaļ pārmaksāto iedzīvotāju ienākuma nodokli par attaisnotajiem izdevumiem un to nodokļa pārmaksu, kas izveidosies, piemērojot diferencēto neapliekamo minimumu, var to izdarīt no 2018. gada 1. marta līdz pat 2020. gada 16. jūnijam.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darba laiks Tukuma novada valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Talsu ielā 4, Tukumā:
- pirmdienās no 8.00 līdz 18.00;
- otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no 8.00 līdz 17.00;
- piektdienās no 8.00 līdz 16.00.

Bet, lai ietaupītu savu laiku, visiem, kuri izmanto mobilās aplikācijas, jau pirms došanās uz VID ir iespējams pārbaudīt, cik klientu konkrētajā brīdī gaida rindā. Tas ir iespējams, jo arī Tukuma novada valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā pakalpojumiem iespējams pieteikties attālināti. Tādēļ tikai nepieciešams ielādēt savā telefonā mobilo aplikāciju "InOut". Mobilo aplikāciju iespējams ielādēt App Store vai Android Play ierakstot «InOut».

Atverot aplikāciju, jāizvēlas sev interesējošā organizācija, piemēram, Tukuma novada pašvaldība un jāatver – Vienotais klientu apkalpošanas centrs un jāizvēlas “Valsts ieņēmumu dienests”. Tajā brīdī atvērsies informācija par to, cik cilvēku ir rindā un iespējamais gaidīšanas laiks. Tad jāuzspiež uz līnijas “Paņemt biļeti” un telefonā parādīsies biļetes numurs.

InOUT