Pašvaldība
No 1. augusta mainās nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa

ikonas PIEJURA

Sākot ar 2018. gada 27. martu beigsies pašvaldības līgums ar “Eco Baltia VIDE” par sadzīves atkritumu izvešanu Tukuma novadā. 

Pamatojoties uz Tukuma novada Domes 2017. gada 30. maija  lēmumu, sākot ar 2018. gada 29. martu un turpmākos 7 gadus  Tukuma,  Engures, Kandavas,  Jaunpils, Rojas, Talsu, Dundagas, Mērsraga novados un Jūrmalas pilsētā atkritumu apsaimniekošanu veiks pašvaldības kapitālsabiedrībai SIA “Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrībai “Piejūra””

Lai nodrošinātu vienmērīgu pāreju, sākot ar 2018. gada janvāri, aicinām iedzīvotājus noslēgt līgumus ar jauno atkritumu apsaimniekotāju. Plašāka informācija par līgumu slēgšanu tiks izziņota atsevišķi. Vēršam uzmanību, ka līdz 2018. gada martam, iedzīvotājiem jānokārto visi maksājumi un saistības ar līdzšinējo atkritumu apsaimniekotāju “Eco Baltia vide”.

SIA “AAS “Piejūra”” ir kapitālsabiedrība, kuras daļas pieder deviņām pašvaldībām – Jūrmalas pilsētai, Engures, Kandavas, Tukuma, Jaunpils, Rojas, Talsu, Dundagas, Mērsraga novadam. Uzņēmums nodibināts 2001. gada 2. janvārī, tā mērķis – realizēt atkritumu apsaimniekošanas sistēmas Piejūras atkritumu apsaimniekošanas reģionā.

Pārejas posms - atkritumu apsaimniekotāja maiņa